Trailer: Disneyho psí dobrodružství vypadá hodně dobře

Trailer: Disneyho psí dobrodružství vypadá hodně dobře
Togo | Disney
Pár týdnů zpátky vyšel první trailer na očekávané Volání divočiny, v němž má Harrison Ford prožít velkolepé dobrodružství po boku... okatě digitálního hafana. Nad absencí skutečného psa z masa a kostí si ve svém článku povzdechl již InJo a podle reakcí, jaké zaplavily internet, není sám.
Volání divočiny původně vznikalo pod hlavičkou studia Fox. To ale letos spolkl Disney, takže jde v zásadě o film Myšího domu. A nasazují ho do kin. Naproti tomu pro svou streamovací službu Disney+ vytvořili u Disneyho jiný "psí film" s názvem Togo. Hlavní roli v něm hraje Willem Dafoe a minimálně v první upoutávce působí o poznání lépe, než varianta s Indiana Jonesem:
Togo
Nechápejte mě špatně. Nikdo neříká, že Volání divočiny nakonec nebude příjemná podívaná pro celou rodinu. Ale osobně bych raději viděl na velkém plátně dobrodružnou cestu se skutečnými chlupáči než film, kde Ford něco říká zvířecímu kolegovi a ten na to reaguje zábavným digitálním obličejem.
Ale možná to jen na Kinoboxu vidíme moc černě. Přikládám proto (pro srovnání) i trailer na Volání divočiny a následnou nevyhnutelnou anketu.
Volání divočiny
Volání divočiny vstoupí do českých kin 27. února 2020. Togo vyjde na Disney+ 20. prosince 2019, služba nicméně zatím není a v tu dobu ani nebude dostupná u nás, takže těžko říct, kdy se film na český trh podívá.