Trailer: Harrison Ford vyslyší Volání divočiny

Trailer: Harrison Ford vyslyší Volání divočiny
Volání divočiny (2020) | Distributor / detail plakátu
Harrison Ford si zahraje hlavní lidskou roli v novém zpracování románu Jacka Londona Volání divočiny. Hlavním zvířecím (psím) hrdinou je pak domestikovaný pes Buck. Příběh se odehrává koncem 19. století během zlaté horečky na Klondiku.
Volání divočiny
Trailer od prvních sekund slibuje výpravnou podívanou pro celou rodinu, která kromě zarostlého Forda (on toho Indyho fakt možná zvládne i v osmdesáti!) láká diváky na záběry nádherné nespoutané kanadské přírody, v níž se dobrodružný příběh odehrává. Ze všeho nejvíce ale tvůrci sází na Bucka, který je... nepřehlédnutelně digitální. Ach jo, živá zvířata už asi mají v současnosti ve vysokorozpočtových filmech útrum. Chápu použití digitálních efektů v nebezpečných a těžko proveditelných scénách, ale opravdu musí být ten hafan počítačový v každé scéně?! Nevím jak ostatním, ale mně tenhle přístup zrovna dvakrát nesedí...
b93d7bfe
Volání divočiny | CinemArt
V dalších rolích se představí Karen Gillian (Avengers: Endgame), Dan Stevens (Apostle) nebo Omar Sy (Nedotknutelní). O režii se postará Chris Sanders (Jak vycvičit draka), o kameru oscarový Janusz Kaminski (Zachraňte vojína Ryana) a hudbu k filmu složil John Powell (Bournův mýtus, Solo: Star Wars Story).
V českých kinech by se mělo Volání divočiny objevit 27. února 2020.