Zdarma do kina: Doktor Spánek od Stephena Kinga

Zdarma do kina: Doktor Spánek od Stephena Kinga
Doktor Spánek od Stephena Kinga | Warner Bros.
Doktor Spánek od Stephena Kinga
| Vertical Entertainment
Oficiální text distributora: Film navazuje na děj filmu Osvícení popisující hrůzné události, ke kterým došlo před 40 lety v hotelu Overlook. Hlavní role v pokračování mystického thrilleru ztvárnili Ewan McGregor a Rebecca Ferguson. Nyní dospělý Dan Torrance (McGregor) se usilovně snaží vyrovnat se svým hrůzným zážitkem z hotelu a najít klid v duši. Vše se ale změní ve chvíli, kdy se setká s Abrou, odvážnou mladou dívkou obdařenou mimořádnými mimosmyslovými schopnostmi označovanými jako „osvícení“. Abra instinktivně vycítí, že Dan má stejné tajuplné nadání jako ona, a obrátí se na něj se zoufalou prosbou o pomoc. Nelítostná bytost Rose a její následovníci totiž čerpají energii z „osvícení“ dalších nevinných dětí a pro dosažení své nesmrtelnosti jsou rozhodnuti udělat cokoliv. Tato nesourodá dvojice spojí své síly a pustí se s Rose do nemilosrdného boje na život a na smrt. Mike Flanagan režíroval film podle vlastního scénáře na motivy románu Stephena Kinga. (Vertical Ent.)
Doktor Spánek od Stephena Kinga
Chcete se na film Doktor Spánek od Stephena Kinga dostat zcela zdarma a mezi prvními? Díky KINOBOX PREMIÉRÁM máte možnost. Projekce se uskuteční již tento čtvrtek 14. listopadu ve všech tuzemských kinech sítě Premiere Cinemas. V Praze-Hostivaři (18:20), Teplicích (21:00) a Olomouci (19:00). Projekce proběhnou ve spolupráci s Premiere Cinemas a distribuční společností Vertical Entertainment, která snímek do kin přináší.
Jak se na projekci zdarma dostat? Vyberte si kino a rezervujte místo v sále - Premiere Cinemas Praha Hostivař, Premiere Cinemas Teplice, Premiere Cinemas Olomouc.
Abyste si účast v kině zajistili, musíte ohodnotit a okomentovat tři filmy v naší databázi (minimálně 250 znaků - nesmyslné komentáře mažeme a nezapočítáváme, můžete být i vyřazeni z pozvánek na další projekce). Poté se aktivuje možnost rezervace. Registrace uzavřeme ve čtvrtek 14. listopadu ve 12:00. Podrobnosti o našich projekcích si můžete přečíst zde.
Doktor Spánek od Stephena Kinga
Doktor Spánek od Stephena Kinga
Vaše hvězda nemá tvář! Poznáte film?