Trailer na horor, jehož hvězda byla obviněna z vraždy pouhý den po skončení natáčení

Trailer na horor, jehož hvězda byla obviněna z vraždy pouhý den po skončení natáčení
Aisling Tucker Moore-Reed aka Win Reed | Jackson County Sheriff\'s Office/Siskiyou Productions
Napřed začneme samotným trailerem na film, než se pustíme do faktů:
From the Dark
Celý příběh začíná v roce 2016. Tehdy jistá Aisling Tucker Moore-Reed zastřelila svého strýce a byla obviněna ze zabití v sebeobraně. O dva roky později se Moore-Reed, pod pseudonymem Wyn Reed, účastnila konkurzu na nezávislý horor From the Dark a získala hlavní roli. Ironií osudu byla na roli "dokonale připravená", neboť hrdinka filmu někoho také zastřelí v sebeobraně. "Hlavní postavy ví, že mají problém a ona úplně dokonale vystihla tu úroveň strachu," uvedl na adresu Reed jeden ze členů štábu.
Snímek se natáčel v roce 2018 a když bylo po pěti měsících hotovo, pouhý den po skončení natáčení bylo obvinění Reed přehodnoceno na vraždu. Policisté totiž celou dobu případ dále vyšetřovali (Reed byla venku na kauci), přičemž filmový štáb vůbec netušil, koho na place mají. Vzhledem k omezenému rozpočtu si totiž nemohli dovolit nějak zkoumat její historii.
Mluvčí společnosti, která film financovala, uvedl: "Pokud někdy v budoucnu budeme dělat znovu film, kdokoli z nás... budeme vědět, že si musíme každého nechat prověřit. Dostali jsme lekci." Budoucnost uvedení filmu je momentálně nejistá, protože nikdo přirozeně nechce uvádět do kin snímek "s vražedkyní v hlavní roli". Na druhou, taková reklama se také jen tak nevidí. A bude ještě větší začátkem příštího měsíce, kdy odstartuje soud s Reed.
Nejděsivější "scénář" - herci, kteří někoho zabili ve skutečném životě
Téma12. 8. 2019
Nejděsivější "scénář" - herci, kteří někoho zabili ve skutečném životě
Vaše hvězda nemá tvář! Poznáte je?