Vřískot: Nejslavnější slasher devadesátých let se vrátí!

Vřískot: Nejslavnější slasher devadesátých let se vrátí!
Vřískot | Dimension Films
Tak se fanoušci hororů přeci jen dočkají a legendární Vřískot to znovu zkusí v kinech. Naposledy jsme na Ghostface mohli vyrazit v roce 2011. Čtvrtý díl, znovu režírovaný Wesem Cravenem, se povedl a v plánu byla celá nová trilogie. Tržby nicméně byly slabší a tak se fenomén v roce 2015 přesunul na televizní obrazovky. Dočkal se tří sérií, ta poslední ale byla hodně mizerná a možná i proto se Vřískot vrátí tam, kam patří - zpátky do přítmí kinosálu.
Nový snímek v tuhle chvíli vyvolává řadu otázek. V prvé řadě půjde o první film, na němž se nijak nebude podílet Craven, který v roce 2015 zemřel. Stejně tak bude absentovat scenárista filmové série Kevin Williamson.
Společnost Spyglass Media Group, která nový film natočí, navíc neuvedla, zda naváže na původní quadrilogii nebo se půjde do restartu. David Arquette (Dewey) se nechal slyšet, že ho zatím nikdo nekontaktoval, zatímco Hayden Panettiere před pár dny nahodila na internet obrázek, kde má nově účes, jaký nosila ve čtvrtém filmu a doprovodila to slovy "připomínám si svou Kirby". Jestli ale jen vzpomíná, nebo vyjednává se studiem, to již nenapsala.
vriskot-nejslavnejsi-slasher-devadesatych-let-se-vrati
Hayden Panettiere | Hayden Panettiere
Nyní s jistotou víme jen to, že se Vřískot vrátí. Doufejme, že s plnou parádou.
Courteney Cox, David Arquette
Courteney Cox, Neve Campbell, Alison Brie, Anthony Anderson, Marley Shelton, David Arquette, Adam Brody