Trailer: Aaron Eckhart se přidává do skvadry herců, kteří si dobrovolně ničí kariéru

Trailer: Aaron Eckhart se přidává do skvadry herců, kteří si dobrovolně ničí kariéru
Line of Duty | Saban Films
Jeden by řekl, že když nejste ještě úplně odepsaný herec a přijde za vámi s nabídkou režisér Steven C. Miller, vezmete nohy na ramena. U Willise, který s ním natočil hned tři céčkové filmy (Na vlastní pěst, Záškodníci, Z lovce kořistí), to ještě chápeme. Ten už léta ani neskrývá, že se odmítá před kamerou snažit. Proč se ale proboha do Millerových pařátů chytil Sylvester Stallone a natočil s ním Plán útěku, to těžko říct (alespoň měl Sly později dostatek sebereflexe a označil ho za nejhorší film své kariéry).
Miller má zřejmě nějakou kouzelnou hůlku na přesvědčování lidí, protože nově do svého portfolia urval Aarona Eckharta v akčňárně Line of Duty:
Line of Duty
Musí se nechat, že (pokud jde o trailer) to na Millera vypadá až nečekaně schopně. Zápletka s policistou, který zastřelí jedinou stopu vedoucí k unesené dívce (jíž navíc rychle dochází čas) není novátorská, ale rozhodně je na čem stavět. A i vizuál není nejhorší. Jedné z vedlejších rolí se navíc ujal charismatický Ben McKenzie alias James Gordon z Gothamu. Věřit v povedený výsledek by ale bylo naivní. Vše, co zatím Miller natočil, mluví proti tomu. Samozřejmě, vždycky může překvapit. Ale nesázel bych na to.
Line of Duty dorazí do vybraných amerických kin a na VOD 15. listopadu.
P.S. Taky vám na plakátě níže připomíná Eckhart po zásahu grafiků spíše Ryana Goslinga?
Line of Duty
Line of Duty