Pozitivní bulvár: Hvězda Kriminálky New York vzala zadarmo přes tisíc dětí do Disney Worldu

Pozitivní bulvár: Hvězda Kriminálky New York vzala zadarmo přes tisíc dětí do Disney Worldu
Kriminálka New York | CBS
Hvězda filmů Forrest Gump, Apollo 13 nebo Zelená míle je velkým filantropem, kterého zajímá hlavně osud válečných veteránů a jejich rodin. Založil proto Gary Sinise Foundation, která pomáhá americkým vojákům a jejich rodinám po celých Spojených státech.
"Nikdy nebudeme dělat dost pro to, abychom vyjádřili svou vděčnost," uvedl na adresu své činnosti Sinise. "Můžeme ale dělat ještě víc."
pozitivni-bulvar-gary-sinise-vzdal-hold-padlym-vojakum-netradicnim-zpusobem-1
Gary Sinise | Gary Sinise Foundation
Jedním z projektů, které jeho nadace provozuje, je Snowball Express, který byl založen v roce 2017. A je určený k tomu, aby vzdal hold padlým vojákům netradičním způsobem - odveze jejich děti zadarmo do Disney Worldu v Orlandu.
pozitivni-bulvar-gary-sinise-vzdal-hold-padlym-vojakum-netradicnim-zpusobem-2
| Gary Sinise Foundation
Celé akce už se zúčastnilo přes 1750 dětí, na které čekal pětidenní výlet do jednoho z nejkrásnějších zábavních parků na světě. Děti doprovázeli jejich přeživší rodiče.
pozitivni-bulvar-gary-sinise-vzdal-hold-padlym-vojakum-netradicnim-zpusobem
| Gary Sinise Foundation
"Nejdůležitějším úkolem celého projektu je to, aby tyto děti cítily, že nejsou samy. Po celý zbytek roku jsme připraveni jim pomáhat se uzdravit, založit nová přátelství i cokoli jiného, co budou potřebovat," dodal Sinise.