Video: Nový Terminátor je za rohem a studio láká na honičku na dálnici

Video: Nový Terminátor je za rohem a studio láká na honičku na dálnici
Terminátor: Temný osud | Paramount Network
Tentokrát vytasilo videoklip, který lépe ukazuje honičku na dálnici, jejíž fragmenty jsme viděli již v trailerech. V hlavní roli dva vytrvalí terminátoři!
Terminátor: Temný osud
Filmová legenda jménem Terminátor má za sebou několik nepříliš úspěšných pokusů o navázání na první dva díly, které se právem řadí mezi nejlepší akční filmy všech dob. Proč by to mělo tentokrát vyjít? Protože se k téhle sáze vracejí dvě klíčová jména s ní spojená. James Cameron nový film nejen produkoval a zároveň pracoval na scénáři. A Linda Hamilton se po letech znovu stala Sarah Connorovou, kterou souboje na život a na smrt s dvěma Terminátory proměnily v ultra drsňačku, zvyklou nikomu nevěřit a spoléhat se jen na sebe. V obsazení přirozeně nemůže chybět Arnold Schwarzenegger.
Linda Hamilton se přitom už k téhle roli nechtěla vracet. „Dala jsem si podmínku, že se vrátím jen tehdy, když budu mít co hrát a bude to něco nového.“ A přesně taková je cynická osamělá ranařka, která se ke světu chová stejně drsně, jako se svět chová k ní. Přesto se ho znovu pokusí spasit, když se ujme ochrany dívky jménem Dani, kterou se z budoucnosti vydal zlikvidovat vylepšený model Terminátora. V epické bitvě proti zdánlivě neporazitelnému nepříteli budou Sarah pomáhat Grace (Mackenzie Davis), hybrid člověka a androida, a starý dobrý Terminátor T-800 (Arnold Schwarzenegger). I tak však bude převaha na straně jejich nepřítele.
Terminátor: Temný osud uvede společnost CinemArt do kin 31. října.
video-novy-terminator-je-za-rohem-a-studio-laka-na-honicku-na-dalnici
Terminátor: Temný osud | Paramount Network