Trailer: Bruce Willis má zase na starost svědka, kterého chtějí všichni zabít

Trailer: Bruce Willis má zase na starost svědka, kterého chtějí všichni zabít
Trauma Center | Lionsgate
Rád bych vám řekl, že Bruce Willis konečně seknul s natáčením laciných céček a novinka Trauma Center bude jednou z těch poctivých ozvěn osmdesátek. Ale bohužel, jedeme dál na "Direct-to-video" vlně. Nicméně...
Betonová past
... to alespoň nevypadá jako úplná bolest. Zvolený omezený prostor je fajn. Willis se (minimálně to tak vypadá) slušně zapojí do akce a dokonce se zdá, že tentokrát bude i něco hrát (soudě dle scény nalezení mrtvého parťáka). A vůbec je to dějově taková milá klasika, která v sobě kombinuje (ať nejdeme daleko) Willisovy předchozí kousky 16 bloků a Přání smrti. Nechápejte mě špatně. Nejsem tak naivní, abych si myslel, že to bude dobrý film. Ale podobně jako 10 Minutes Gone by z toho mohlo vylézt něco snesitelného.
Tvůrčí tým i obsazení tvoří vesměs lidé, jejichž jména jste nikdy neslyšeli a kteří byli v posledních letech nějak zapojeni ve Willisových cé-filmech. Ozvláštněním je v případě Trauma Center Steve Guttenberg (aka Mahoney z Policejní akademie) v roli jednoho z doktorů. V traileru na něj sice nenarazíte, ale dole máte fotku jako důkaz. A hlavní hrdinka působí ok.
Trauma Center vychází již tento týden (konkrétně 6. prosince) na VOD.
Betonová past
Betonová past