Premiér: Jaký je nový sitcom Jaromíra Soukupa? Plný Jaromíra Soukupa!

Premiér: Jaký je nový sitcom Jaromíra Soukupa? Plný Jaromíra Soukupa!
Premiér | TV Barrandov
Aby byl člověk pravidelným divákem televize Barrandov, musí být fanouškem Jaromíra Soukupa. A to čistě z toho důvodu, že jeho tvář okupuje většinu pořadů. Když se objevily minulý týden zprávy o sitcomu Premiér, kde (přirozeně) Soukup hraje hlavní roli, reakce se šířily jako lavina. Šlo o natolik bizarní představu, že bych se vůbec nedivil, kdyby měl první díl Premiéra sledovanost několik set tisíc diváků (ostatně, i já, který na TV Barrandov zamířil naposledy před několika lety, jsem si pilot nenechal ujít). Dojmy?
Inu, dopadlo to přesně tak, jak by člověk od sitcomu na TV Barrandov s Jaromírem Soukupem očekával - jde o extrémně lacinou záležitost, která vypadá, jak kdyby ji někdo natáčel na mobil (tak dva, tři roky starý). V rámci humoru jde o tradiční prezentace toho, co Soukup považuje ve svých pořadech za vtipné/trefné, ale - s vědomím toho, že mi to někdo dá vytesat na hrob - musím jedním dechem dodat, že je dle mého lepší herec než moderátor. Jistě, nebyl to souboj Titánů, ale pro fair play to musí zaznít.
Premiér
Premiér | TV Barrandov
Lacinost je každopádně natolik extrémní, že Premiéra nejspíš nesnese ani ten nejméně náročný televizní divák. Ostatně, pilotní díl využil na ploše dvaceti minut celé tři postavy... a z toho dvě hrála ta samá herečka! (Jen si vyměnila paruku). A většinu času se divák stejně dívá na tvář "své největší hvězdy" Soukupa. Inu, jak by Soukup nepochybně sám zavtipkoval - "tady se jako v ČT opravdu neutrácelo". Nejpřekvapivější je pro mě každopádně zjištění, že bude Premiér vysílán na TV Barrandov každý všední den. Snad tvůrci seriálu (všichni čtyři, tipuji) uloví pro nějakou vedlejší roli (například) Tomia Okamuru. Přeci jen si seriál věčně nevystačí s tím, že bude aktuální dění parodovat hříčkami typu "ministryně financí Millerová"... Nebo vystačí?
Vzato kolem a kolem, můžeme si z Jaromíra Soukupa dělat legraci, ale v podstatě si pro své neutuchající nasazení zaslouží obdiv. Má ten nejdražší youtubový kanál v celé České republice a vysílá ho v televizi, s reklamami na shop Jaromíra Soukupa a auta Jaromíra Soukupa a s jistotou toho, že mu to nad tlačenkou příští týden v telce pochválí prezident. Kdo z vás to má?
Premiér
Premiér | TV Barrandov