Trailer: Arnold Schwarzenegger dorazil do Mortal Kombat!

Trailer: Arnold Schwarzenegger dorazil do Mortal Kombat!
Mortal Kombat 11 | NetherRealm
Sám jsem v devadesátých letech u Mortal Kombat strávil nejednu noc a když vyšla v roce 1995 filmová adaptace Paula W.S. Andersona, okamžitě jsem si jí díky přepálenému hudebnímu motivu zamiloval (a to navzdory tomu, že vlastně šlo o soft verzi hry, protože neobsahovala žádné brutální fatality)...
Mortal Kombat
No není to ten nejskvělejší song vůbec? Ale k věci. V posledních letech už mě v herním světě Mortal Kombat míjí. Nic proti bojovkám, ale přesedlal jsem na příběhové hry a osobně nemám potřebu drtit tlačítka v aréně. Coby filmový fanoušek ale dokáži slyšet na ledacos. A tvůrci Mortal Kombat 11 správně cítí, že segment milovníků filmového plátna může nahnat body.
Takže se rozhodli novou várku postav obohatit o samotného Terminátora:
Mortal Kombat 11
Vizuálně nemám prakticky co vytknout. Pravda, není to přímo grafická extáze, ale podstatu kultovní postavy vystihli animátoři téměř dokonale (brokovnice!). Jen ten dabing. Chápu, že není vždycky snadné zajistit si původní hlas, ale určitě šlo najít někoho, kdo by byl věrnější originálu. Terminátor bude dostupný v rámci Kombat Packu, který vychází 8. října.
trailer-arnold-schwarzenegger-dorazil-do-mortal-kombat-11
Součástí Kombat Packu jsou dále mimo jiné Spawn a Joker | NetherRealm Studios
Památní filmoví zabijáci