Walker, Texas Ranger se vrací! Kdo bude "nový Chuck Norris"?

Walker, Texas Ranger se vrací! Kdo bude "nový Chuck Norris"?
Walker Texas Ranger, Chuck Norris | CBS
Hned zkraje vás ale zklameme - tohle nebude ten případ. Původní show je... roztomilá, to je to slovo :) Šlo o jednu z počátečních stálic TV Nova, která byla vždycky víceméně příšerná, ale v devadesátkách byly americké seriály někde úplně jinde a dvakrát tolik nerozkoukaný český divák, objevující díky komerční televizi všechny ty kousky, o kterých slýchával jen legendy.
Dnes už jde v zásadě o nekoukatelnou záležitost, ale díky Chuckovi bude mít navždy Walker, Texas Ranger své místo v našich srdcích (ač nejde o ten druh zábavy, k níž bychom se měli extra potřebu vracet). O hit své doby každopádně nešlo jen u nás, seriál se s úspěchem vysílal ve stovce zemí, takže dává smysl, že se rozhodli v CBS značku oživit. S Chuckem už to ale nebude. Ten odešel v roce 2005 do důchodu a porušil ho jen kvůli Sylvesteru Stalloneovi, aby si hodil čestné cameo v akční týmovce Expendables 2.
Kdo tedy vyplní nemalé texaské boty v roli Cordella Walkera? Oním odvážným bude Jared Padalecki, hvězda končícího seriálu Lovci duchů!
walker-texas-ranger-se-vraci-kdo-prevezme-hlavni-roli-po-chucku-norrisovi
Jared Padalecki | The CW
Nová série bude skutečný reboot, takže nemáme čekat, že by byla hlavní postava synem předchozího hrdiny (nebo tak něco). Půjde zkrátka o nové uchopení původního námětu. Scénář dostala na starost Anna Fricke (Valor), produkčně sérii mimo jiné zaštítí Dan Lin (povedená televizní Smrtonosná zbraň). V rámci struktury by se toho moc měnit nemělo, výraznou změnou oproti originálu bude nicméně to, že tentokrát Walker dostane parťačku. Show ponese prostý název Walker a začne se vysílat příští rok v lednu.
Walker
Walker
Původní seriál běžel v letech 1993 až 2001 a dočkal se osmi sezón. A také nezměrného množství parodií. Ostatně, i u nás jsme se toho nebáli...