Co si myslí stvořitel Ramba o nejnovějším pokračování?

Co si myslí stvořitel Ramba o nejnovějším pokračování?
Rambo: Poslední krev | Lionsgate
Poté Stallone příběh chlápka, který si to rozdá s mafií, přepracoval a vznikl akčňák Nevyřízený účet s Jasonem Stathamem (což je mimochodem jediný film Stalloneho kariéry, kde je podepsán pod scénářem a nikde jinde). No a pak někomu přišlo jako dobrý nápad ten původní námět oživit a udělat z něj finále Ramboské série. A to navzdory neshodám s autorem postavy Davidem Morrellem, jemuž se vývoj děje nezamlouval a také trochu zapracovalo komické načasování, protože zápletka pátého Ramba je hodně podobná Plánu útěku 3, který také vyšel letos (což o kvalitě příběhu dost vypovídá).
Rambo: Poslední krev už je venku. Zda půjde o komerční hit, to zjistíme zítra. Faktem je, že v recenzích nezaválel. Není to tak, že by dostal přímo naloženo, ale většina kritiků se shoduje, že to je zkrátka jen jedna z mnoha vykrádaček konceptu 96 hodin, jen s tím rozdílem, že na konci přijde eRková variace na Sám doma. A od loučení s jednou z nejvýznamnějších filmových postav všech dob se zkrátka čekalo víc. Diváci jsou nicméně ve známkách o notný kus spokojenější. Jak vidí hotový film sám Morrell? Stojí za kritikou. "Souhlasím se všemi těmi špatnými recenzemi. Ten film je mizerný. Stydím se za to, že je s tím spojováno moje jméno," napsal Morrell na svém Twitteru.
Rambo: Poslední krev
Rambo: Poslední krev | Lionsgate
Inu, jestli má právo někdo na kritiku, je to jednoznačně člověk, který postavu stvořil. Současně to není o tom, že by Morrell proti filmovému vývoji své postavy brojil. Jeden z fanoušků se ho ve vlákně zeptal, jak vidí čtyřku a Morrell odpověděl "hlavně režisérský sestřih má fantastické dialogy a rozumí postavě. 'Války. Staří muži je začínají. Mladí je bojují. Nikdo nevyhrává.'"
Pojetí postavy v rámci reakcí asi nejvíce rozděluje fanoušky. Je pravdou, že akce v podání Ramba byla vždy hlavně o misi a přežití, ale tady si vypracuje extrémně důmyslný plán, jak x lidí povraždit. Na mě osobně to zkrátka úplně rambovsky to nepůsobí (vlastně je trochu psychopat), ale i navzdory kritice jsem rád, že to dopadlo aspoň takhle. Co by za to Smrtonosná past.
Sylvester Stallone
Rambo: Poslední krev | Lionsgate