John Rambo a Poslední krev: Vzhůru do akce!

John Rambo a Poslední krev: Vzhůru do akce!
Rambo: Poslední krev | Distributor
Rambo: Poslední krev
Rambo: Poslední krev
O čem to je: Ještě jednou, naposled a osudově přichází do kin John Rambo v podání Sylvestera Stalloneho. Pátým dílem „Rambo: Poslední krev“ uzavře svůj téměř čtyřicet let dlouhý příběh legendární postavy akčního filmu. Po nelítostných bojích v džungli a poušti ho uzavře tam, kde snímkem First Blood (česky Rambo) začal. Doma v Americe. Nakonec ho i tady dožene minulost. Rambo bude nucen oprášit své schopnosti a vydat se na cestu krvavé pomsty. „Jde k vám smrt a není nic na světě, co by vám pomohlo ji zastavit“, říká John Rambo klidně a s rozmyslem směrem ke gangu mexického drogového kartelu. Každý, kdo o Rambovi někdy slyšel, ví, že není důvod mu nevěřit. Bůh zná slitování, John ne. Poprvé s krátkými vlasy, poprvé bez čelenky, poprvé u sebe doma, poprvé unavený. Zato stále s lukem a ikonickým nožem. Stále je to Rambo, který i na zemi umí rozpoutat peklo. Kruh se uzavírá. (Bontonfilm)

Rambo: Poslední krev: Necenzurovaný trailer

Rambo: Poslední krev
Ne, zkoušet to, co dělá Rambo ve videu výše, vážně nedoporučujeme. Ale zahrát si na ostříleného dobrodruha v terénu? Proč ne. Distributor snímku Rambo: Poslední krev, společnost Bontonfilm, k tomu do naší redakční soutěže dodává tři šátky s motivem filmu a krabičky poslední záchrany, takzvané kápézetky.
Co musíte udělat pro to, abyste měli šanci dosáhnout na výhru? Napište 3 nové komentáře k filmům / seriálům / pořadům z databáze Kinobox.cz (delší než 250 znaků) a na e-mail soutez@kinobox.cz (předmět: "rambo") zašlete váš nickname. Uzávěrka soutěže je v pondělí 30. září 2019 ve 12:00. Tři vylosovaní se mohou těšit na šátek s motivem filmu a kápézetku.
vzhuru-do-akce-s-johnem-rambem-a-posledni-krvi
vzhuru-do-akce-s-johnem-rambem-a-posledni-krvi-1