Lego neučí jen děti, ale i dospělé. Herec Terry Crews je jasným příkladem!

Lego neučí jen děti, ale i dospělé. Herec Terry Crews je jasným příkladem!
Terry Crews | FOX/NBC
Ale i dospělí se u toho učí a to především velké trpělivosti. Kdykoliv totiž nemůžeme najít dílek nebo dostaneme nějakou parádní stavebnici, která má tolik dílků, že se nevejdou ani do obýváku na koberec, dostaneme životní lekci, která je naprosto neocenitelná - trpělivost. A své o tom ví už i Terry Crews.
Tento herec si udělal radost a koupil si stavebnici Star Wars TIE/Ln Starfighter a dost se u toho zapotil. Na svém Instagramu se ale každopádně pochlubil hotovým dílkem a nezapomněl přidat několik slov: "HOTOVO! Lego mě během stavby naučilo dost o životě. Uvědomil jsem si, že lidé jsou jako kostičky lega, jen proto, že jsi na kousíčky, neznamená to, že jsi rozbitý, jen stačí ty dílky správně poskládat a dát dohromady. Chce to hodně času, houževnatosti a hromadu trpělivosti. Když nikdy nepřestanete, vždy dosáhnete svého cíle. Takže si pamatujte, nejste rozbití, jste jen nehotoví. Nikdy nepřestávejte stavět!"
lego-neuci-jen-deti-ale-i-dospele-terry-crews-je-jasnym-prikladem-2
Terry Crews se svým výtvorem | Instagram Terryho Crewse
Já při stavbě Lega nad smyslem života tolik nepřemýšlím, spíš si říkám, zda to občas nevykopnout z okna nebo zda je to ještě zábava, nebo mučení. Na druhou stranu už asi chápu, proč jsou ty stavebnice tak drahé! Brání nám to je právě z toho okna vykopnout! :-D Každopádně mě osobně velmi zaujalo to ohromné množství krabic s botami, které Terry vlastní. Plastu habaděj, ale ten pořádek! :-)
lego-neuci-jen-deti-ale-i-dospele-terry-crews-je-jasnym-prikladem
lego-neuci-jen-deti-ale-i-dospele-terry-crews-je-jasnym-prikladem-1