Akční klasika Tváří v tvář se dočká remaku

Akční klasika Tváří v tvář se dočká remaku
Tváří v tvář | Paramount Pictures
Napřed menší opáčko pro zapomnětlivé, případně pro hříšníky, co Tváří v tvář rovnou vůbec neznají (a ano, měli byste se za to pořádně stydět):
Tváří v tvář
Má své jednoznačné kouzlo, když si mohou herci v průběhu filmu prohodit role a začít imitovat toho druhého. V Tváří v tvář se tenhle model povedlo prosadit dokonale. John Travolta měl v té době znovu nakopnutou kariéry a Nicolas Cage se nečekaně etabloval v akčním žánru. Pod režijním vedením Johna Woo natočili nadčasovou pecku, která se nově dočká remaku...
... a upřímně nemám potuchy, proč má někdo něco takového zapotřebí. Původní film je i po letech fantastický, má strhující akci i vývoj a nabízí to nejlepší z Wooa i hvězd, které si tehdy vybral. Remake může být zajímavou tvůrčí výzvou, která by koncept nabídla současným hvězdám. Ale mám obavu, že to skončí jako moderní bezzubý update, v němž se budou nahánět nějaké dvě nezajímavé mladé hvězdy a určitě se zapomene na holubice.
Scénář nové verze píše Oren Uziel (The Cloverfield Paradox, Ježek Sonic), produkci dostal na starost Neal H. Moritz (série Rychle a zběsile), režiséra projekt v tuhle chvíli nemá a stejně tak žádného obsazeného herce.
Tváří v tvář
Tváří v tvář