Spider-Man homosexuál? Tom Holland se rozhovořil

Spider-Man homosexuál? Tom Holland se rozhovořil
Spider-Man: Homecoming (2017) | Marvel Studios
Tom Holland se při jednom z červencových rozhovorů zmínil o tom, že by filmy od Marvelu měly poukazovat na víc než jeden osobnostní typ. Na vysvětlení podal za příklad svou vlastní roli, kterou popsal jako "roli normálního, bílého a heterosexuálně orientováno chlapce". To ale fanouškům jako vysvětlení nestačilo, a tak se nedávno vyjádřil k několika tweetům, ve kterých byl tázán na to, jak to vlastně doopravdy myslel. Fanoušci následně obdrželi možná trochu šokující odpověď.
svet-je-az-prilis-komplikovany-na-to-aby-na-nej-stacil-jeden-bily-kluk-tom-holland-12
Spider-Man: Daleko od domova (2019) | Marvel Studios
Podle něj by se prý Marvel Cinematic Universe neměl držet zajetého stereotypního superhrdiny a naopak by měl vytvořit spoustu nových charakterů, mezi kterými by neměl chybět ani homosexuálně orientovaný Spider-Man. Jak jsme ale po zhlédnutí snímku Spider-Man: Paralelní světy (2018) zjistili, tak je Marvel universe prakticky neomezený a je zde spousta různých možností a dosud neprozkoumaných světů, které mají ještě co nového nabídnout. Jestli by se jednalo o homosexuálně orientovaného Petera Parkera v našem světě nebo Petera Parkera v jiném vesmíru, to ukáže čas.
svet-je-az-prilis-komplikovany-na-to-aby-na-nej-stacil-jeden-bily-kluk-tom-holland-3
Spider-Man: Paralelní světy (2018) | Sony
Tom Holland se ale následně vyjádřil, že on samozřejmě o budoucnosti Marvelu nic neví, takže to nemůžeme brát jako hotovou věc. Pouze ví, že se již nyní připravuje spoustu nových hrdinů, kteří by podle něj rozhodně měli být složitější než nějaký bílý a obyčejný chlapec z New Yorku.
Nicméně jeho domněnky následně rozvinul samotný ředitel Marvelu Kevin Feige, který si stojí za názorem, že bychom se neměli bát mluvit o LGBT komunitě a tím pádem chce v budoucnosti nabídnout mnohem více charakterů spadajících právě pod tuto komunitu. Aby svá slova potvrdil, tak oznámil, že hlavní postava z připravovaného snímku o skupině nesmrtelných s názvem The Eternals bude gay.
svet-je-az-prilis-komplikovany-na-to-aby-na-nej-stacil-jeden-bily-kluk-tom-holland-9
The Eternals (2020) | Marvel Studios
V The Eternals uvidíme mnoho známých tváří, mezi nimi nebude chybět Angelina Jolie, Kit Harington, Richard Madden nebo Salma Hayek. O koho se tedy bude jednat nám bude snad brzy prozrazeno. Máte nějaké tipy?