Trailer: Imaginární Hitler Taika Waititi se představuje

Trailer: Imaginární Hitler Taika Waititi se představuje
Králíček Jojo | 2019 Twentieth Century Fox Film Corporation / trailer
Novozélanďan Taika Waititi je mistrem trochu bizarní (tragi)komedie, jehož filmy se honosí výrazným vizuálním ztvárněním a osobitou životní filozofií. Poté, co si odskočil k absolutnímu blockbusteru v podobě třetího Thora, přichystal Taika divákům zajímavý příběh o mladém chlapci, jenž se za druhé světové války coby člen Hitlerjugend musí potýkat s židovskou dívkou, ukrývající se v podkroví. A navrch ještě s imaginárním kamarádem v podobě samotného Adolfa Hitlera.
Čerstvý dvouminutový trailer pokračuje v cestě, kterou vyšlapal už předchozí teaser, přihazuje hromadu působivých záběrů s charakteristickým Waititiho rukopisem, nešetří absurdními fóry a představuje potenciálně silnou ústřední romanci mezi mladými lidmi na opačných mocenských barikádách. A to vše za doprovodu ikonické písně Heroes od Davida Bowieho. Vypadá to, že všichni zúčastnění herci si natáčení náramně užívali, a nic nenasvědčuje tomu, že diváci v kině na tom budou jinak. Škoda, že čekání na tuzemskou premiéru potrvá ještě tak dlouho.
Králíček Jojo: 2. trailer | Searchlight Pictures
V hlavních rolích filmu Jojo Rabbit se představí Taika Waititi, Roman Griffin Davis, Scarlett Johansson, Sam Rockwell a Rebel Wilson. Líbil se vám trailer a těšíte se do kina?