Spider-Man: Daleko od domova ohromuje deepfake verzí s Tobeym Maguirem

Spider-Man: Daleko od domova ohromuje deepfake verzí s Tobeym Maguirem
Spider-Man: Daleko od domova | Marvel Studios
Video, které si dnes ukážeme, je jednoznačně nejpůsobivější. Jak fanoušci Spider-Mana dobře vědí, úplně prvním, kdo si roli zahrál, byl Tobey Maguire v trilogii Sama Raimiho. Mnohé fanoušky dodnes mrzí, že nakonec došlo na zrušení plánované čtyřky (v Sony se raději vydali cestou restartu s Andrew Garfieldem... který nakonec zařízli taky) a pořád tak trochu doufáme, že se Tobey dočká alespoň nějakého čestného camea v nové sérii (v ideálním světě by se vrátil jako samotný Spider-Man, ale z paralelního vesmíru).
Pokud každopádně Tobeyho jako Spider-Mana postrádáte, následující video vám udělá radost. YouTube uživatel Aldo Jones nahrál deepfake verzi pro poslední pavoučkovo dobrodružství Daleko od domova, v němž nahradil Toma Hollanda Maguirem. A výsledek je až děsivým způsobem přesvědčivý:
Spider-Man: Daleko od domova
Nedávno bylo studiem oznámeno, že se film vrátí do kin ve speciální prodloužená verzi (o 7 minut), jež nabídne úplně novou akční scénu. Po tomhle video bych se ale osobně nebránil ani kompletní verzi s Maguirem.
spider-man-daleko-od-domova-ohromuje-deepfake-verzi-s-tobeym-maguirem
Spider-Man: Daleko od domova | Sony