Nové detaily a obrázky z filmů Ledové království 2, Frčíme nebo Soul

Nové detaily a obrázky z filmů Ledové království 2, Frčíme nebo Soul
Cruella | Walt Disney Studios
Do premiéry Ledového království 2 zbývá jen pár měsíců. A tak se pomalu objevují další podrobnosti, které na diváky v pokračování jednoho z nejúspěšnějších animovaných filmů posledních let čekají. Sestry Anna a Elsa se vydají na dobrodružnou cestu, na které se snaží najít odpovědi na otázky týkající se jejich rodičů nebo původu Elsiných kouzel.
Ledové království II
Ledové království 2 | Walt Disney Studios
Druhý díl nám tak představí řadu nových postav, objeví se ale i milovaná Elsina a Annina maminka. Královna Iduna svým dcerkám ráda zpívala ukolébavku o tajemné řece plné vzpomínek daleko od Arendelle. Nechybí ale ani kouzelný les, ve kterém se bude odehrávat velká část druhého filmu a kde princezny najdou skupinu arendellských vojáků v čele s poručíkem Mattiasem, kteří tu jsou uvězněni již 30 let. Tento kouzelný les bude pro hrdiny klíčovým, otestuje jejich lásku, odvahu i kouzla.
Ledové království II
Ledové království 2 | Walt Disney Studios
"Nemůžeme prozradit, zda se dívkám podaří tajemství vyřešit, nebo zda Elsa dostane odpovědi na své otázky týkající se jejích schopností," uvedl Chris Buck. "Můžeme ale říci, že Ledové království 2 bude větší a epičtější, ale co je nejdůležitější - první a druhý díl spolu vytvoří kompletní příběh."
Ke slovu se dostal i snímek Frčíme, který zamíří do kin v březnu příštího roku. Nový animák studia Pixar svedl dohromady hvězdy Avengers - Toma Hollanda a Chrise Pratta, kterým se prý spolupráce více než líbila.
b7d8918d
Frčíme | Pixar
"Když jsme tu byli posledně, byli jsme vesmírnými bratry bojujícími proti Titánovi, no a teď jsme elfími bratry bojujícími v L.A.," uvedl na adresu filmu Tom Holland, který hned po příchodu na pódium spolu s Chrisem Prattem sklidil tak ohromný potlesk, že chvíli nebylo slyšet slova. Oba herci představili úplně nový obrázek z filmu a plakát. Poté se fanoušci dočkali ukázky z filmu, která trvala přes osm minut a pak se na pódium vrátil Tom Holland. Měl pro fanoušky jedinou zprávu: "Ahoj všichni, máme za sebou šílený týden, ale chci, abyste věděli něco, co mi leží na srdci, miluju vás 3000!." Čímž mladý herec odkázal na to, že za žádnou cenu nechce, aby kvůli sporu mezi Disney a Sony Spider-Man skočil ve filmovém vesmíru Marvelu.
Když už se ale Pixar připomenul elfím dobrodružstvím pátrajícím po magii, nesměl chybět ani další plánovaný animák s názvem Soul. Režisér Pete Docter představil herecké obsazení, kterému vévodí jména Tina Fey, Jamie Foxx, Phylicia Rashad, Questlove a Daveed Diggs.
Duše
Duše | Pixar
Jak název snímku napovídá, čeká nás nyní pohled do lidské duše. Na to, co nás činí takovými, jací jsme, kde se berou naše sny, touhy a zájmy. Přijde i řada na otázka jako Proč jsem tu? Odkud pocházím? Proč tu vlastně jsem? K dispozici jsou i první obrázky a koncepty z filmu, na kterých se můžeme podívat, jak si v Pixaru přestavují podobu našich duší i jejich světa. Premiéra Soul je v plánu na červen příštího roku.
Duše
Duše | Pixar
Hlavním hrdinou příběhu je Joe Gardner (Foxx), nespokojený učitel hudby na střední škole, který věří, že pravým smyslem jeho života je hrát jazz. Nakonec dostane svou práci snů, ale krátce na to zemře při nehodě. Po smrti se ocitne na nebeském workshopu pro duše, které mají projít školením, aby získaly základní rysy a mohly být přiděleny skutečnému člověku. Zatímco je Joe na semináři, seznámí se s novou duší zvanou 22 (Fey), která cítí k lidem takovou nenávist, že se návratu na Zemi neustále vyhýbá. Nicméně Joe a 22 začnou vymýšlet způsob, jak Joe dostat na Zemi, budou ale muset projít všechny kosmické světy. Joeovo dobrodružství ho donutí se znovu zamyslet na tím, co to znamená mít duši. Stejně jako Coco, i Soul bude muzikálem. Autory hudby budou Jon Batiste, Trent Reznor a Aticcus Ross. Jon Batiste se ujme jazzových skladeb, zatímco Reznor a Ross budou mít za úkol složit originální soundtrack pro přechody mezi světy.
Podrobnějšího představení a úplně nového obrázku se dočkal i snímekCruella, hraná verze slavné animované klasiky 101 dalmatinů. V roli Cruelly se představí Emma Stone, jejíž filmovou podobu si můžete na zveřejněném obrázku prohlédnout i vy.
Emma Stone
Cruella | Walt Disney Studios
Režisér snímku Craig Gillespie má k ruce kromě Emmy Stone i Emmu Thompson a snímek nás zavede do Londýna 70. let minulého století ve stylu punk rocku. Premiéra Cruelly je stanovena na květen roku 2021. A jak tvůrci uvádějí, půjde o snímek ve stylu Zloby, kdy se diváci budou moci podívat na pozadí příběhu, z něhož vzešla Cruella jako jeden z největších zloduchů Disneyho filmů. Ten pohled bude z úplně jiného úhlu a třeba se ukáže, že když ani Zloba nebyla taková potvora, nebyla jí ani černobílá kostnatá a výstřední dáma milující pejsky...