Trailer: Přichází Živý terč pro novou generaci

Trailer: Přichází Živý terč pro novou generaci
Lov | Universal Pictures
Zápletka v novém akčňáku Lov se z prvního traileru jeví hodně podobně, i když zatímco v Živém terči si padouši jako oběti vybírali bezdomovce, v novém filmu to "autoři hry" řeší ve stylu Saw - lidi přepadnou a odtáhnou je neznámo kam. Konkrétně nám film představí hned 12 takových smolařů:
Pokud jste se začali po upoutávce těšit (není totiž vůbec marná), máte podle všeho na co. Tohle totiž není žádná céčková produkce. Pod scénářem je podepsán Damon Lindelof (Prometheus, Světová válka Z), režii dostal na starost Craig Zobel (obstojné drama Z for Zachariah s Margot Robbie), v obsazení nedobrovolných cílů se najde hned několik zajímavých jmen a z druhé strany celou akci šéfuje záporačka Hilary Swank. Solidní sestava.
A dokonce Lov zamíří i do českých kin! Konkrétně se tak stane 26. září. Nějaká výstražná znamení? Možná fakt, že se píše rok 2019 a Lov má o milion menší rozpočet, než kolik dolarů rozprášil v roce 1993 na place Woo. Ale tím bych si nenechal kazit náladu. Trailer rozhodně vypadá lákavě.
Lov
| Universal Pictures