Quentin Tarantino chtěl brutálně zavražděné herečce Sharon Tate vrátit slávu jinak

Quentin Tarantino chtěl brutálně zavražděné herečce Sharon Tate vrátit slávu jinak
Tenkrát v Hollywoodu (Margot Robbie jako Sharon Tate) | Sony
Jednou z hlavních postav filmu je totiž mladičká a krásná americká herečka Sharon Tate, vycházející hvězda Hollywoodu a manželka režiséra Romana Polanského. Sharon byla velmi nadaná, ale krutě proslula právě spíše jako oběť maniakálního vraha a jeho stoupenců. A i to chtěl Quentin Tarantino ve svém filmu napravit. Chtěl Sharon vrátit její slávu a neukazovat ji jen jako oběť vraždy.
Margot Robbie
Tenkrát v Hollywoodu | Sony
Role Sharon Tate se ve filmu ujala Margot Robbie. A Tarantino doufá, že se jí dostane konečně toho, že vystoupí ze stínu svého vraha a bude konečně něčím víc než jen těhotnou celebritou, kterou zabili stoupenci sektáře Charlese Mansona.
"Udělal jsem si o Sharon velký výzkum a zamiloval jsem se do ní," uvedl na adresu herečky Tarantino. "Vypadá to, že byla skutečně velmi milá. Když zvážíte všechny přátele i známosti, které měla, i to, jak o ní hovoří, vyjde vám skutečně krásná a hodná osoba. Je to skoro až moc krásné, aby to byla pravda. Ať už to ale bylo jakkoli, je tragické, že je známá hlavně pro svou smrt. Myslel jsem si proto, že bude lepší když ji nebudu dávat do scén s někým dalším, ale trávit čas jen s ní. Nechat ji řídit auto po Los Angeles, sledovat ji jak si vyřizuje své pochůzky a tak. Chtěl jsem ji divákům ukázat před vraždou, aby pro ně byla víc než jen obětí."
Sharon Tate
Sharon Tate | Metro-Goldwyn-Mayer
Zda se to Tarantinovi podařilo, o tom se můžete snadno přesvědčit již brzy i vy. Nezapomeňte tento čtvrtek 15. srpna vyrazit na premiéru Tenkrát v Hollywoodu.
Nejlepší momenty ve filmech Quentina Tarantina
Téma27. 3. 2021
Nejlepší momenty ve filmech Quentina Tarantina