Trailer: Kdo jiný může hrát miláčka Ameriky než Tom Hanks?

Trailer: Kdo jiný může hrát miláčka Ameriky než Tom Hanks?
A Beautiful Day in the Neighborhood | TriStar Pictures
Že vám jméno Freda Rogerse nic neříká? Inu, nejspíš ani nemůže, protože nejvíce proslul jako moderátor televizního pořadu pro předškolní děti Mister Rogers' Neighborhood, který se u nás nevysílal (nicméně je to v podstatě něco jako Kouzelná školka). Rogers byl svého času velkou americkou televizní ikonou, spisovatelem, loutkářem, hudebníkem a producentem. A i když jste o něm nikdy neslyšeli, v podání Toma Hankse mu těžko odoláte:
Obrázek článku
Výjimeční přátelé
Rogers proslul svou milou, přátelskou povahou a tím, že se snažil udělat život kolem sebe hezčí a příjemnější. Autory scénáře jsou Micah Fitzerman-Blue a Noah Harpster (nominovaní na Emmy za seriál Transparent). Významným prvkem příběhu bude to, jaký měl Rogers vliv na Toma Junoda (Matthew Rhys). Junod byl cynický novinář a spisovatel, který velmi nesouhlasil s tím, aby pro Esquire psal o Rogersovi článek. Výsledkem bylo to, že se mu během jednoho sezení už navždy změnil jeho pohled na svět.
Režíruje Marielle Heller (solidní životopisné drama Můžete mi kdy odpustit?), česká premiéra A Beautiful Day in the Neighborhood je 30. ledna 2020.
Výjimeční přátelé
Výjimeční přátelé | TriStar Pictures
Znáte dobře Toma Hankse?