Trailer: Pozvání na zmrzlinu jí změní život. Pozoruhodné sci-fi na obzoru?

Trailer: Pozvání na zmrzlinu jí změní život. Pozoruhodné sci-fi na obzoru?
Freaks (Bruce Dern) | Well Go USA Entertainment
O čem to je: Jak přežít ve světě, kde se jinakost trestá? Malá Chloe nezná nic jiného než dům, kde vyrostla. Tolik by se chtěla podívat ven, do opravdového světa. Otec ji ale odmítá pustit. Pro takové, jako je ona a on, podle něj venku není bezpečno. Chloe ale jednoho dne podlehne vábení tajemného zmrzlináře, který před jejich domem točí zmrzlinu, a vydá se na cestu plnou dobrodružství. Zjišťuje nicméně, že na slovech jejího otce je něco pravdy a že je možná skutečně jiná než ostatní… O filmu Freaks budete přemýšlet ještě dlouho po závěrečných titulcích. (Future Gate)
Lexy Kolker
Freaks - Lexy Kolker | Future Gate
Mnozí už loni v září, kdy se snímek představil na festivalu v Torontu, hovořili o přímém následovníkovi tajuplné a znepokojivé Ulice Cloverfield 10 (2016). Freaks do hlavních rolí staví devítiletou Lexy Kolker (Chloe), jejího otce ztvárnil Emile Hirsch (Útěk do divočiny, Tenkrát v Hollywoodu) a tajemného zmrzlináře legendární Bruce Dern (Nebraska, Návrat domů).
Na webu RottenTomatoes má prozatím film 87 procent kladných recenzí. Zda se snímek Freaks podívá i do klasické české distribuce, zatím nevíme.
Emile Hirsch
Freaks