Brzy se nejspíš opět budeme ptát "Kdopak to mluví?"

Brzy se nejspíš opět budeme ptát "Kdopak to mluví?"
Kdopak to mluví (1989) | TriStar Pictures
Zda se tedy nakonec ve filmu objeví roztomilý a upovídaný 3měsíční chlapeček Mikey se svou svobodnou matkou, není jisté. Filmaři si mohou s původním příběhem pohrát a trochu ho zaonačit, to ovšem nemění nic na tom, že oficiálně vzniká reboot.
John Travolta
Kdopak to mluví | TriStar Pictures
Režisérem snímku je Jeremy Garelick a producentem Adam Fields. Sám režisér se prý na práci těší, neboť je čtyřnásobným otcem, z čehož má jednou dvojčata, takže zkušeností s tím, co dokáže takový prcek provést a co si při tom asi myslí, má více než dost. Otázkou ale je, zda to bude stačit. Už jenom obsazení bude oříšek. John Travolta a Kirstie Alley byli skvělí a hlas Bruce Willise, který oživil Mikeyho, stejně tak. A uvědomuje si to i samotný Garelick: "Každý se dokáže s dětmi ztotožnit, i se všemi těmi nehodami, co se běžně stávají, jen ještě přidat hlasy. Bude to ale výzva, původní film byl skutečně dobrý a Travolta s Kirstie fungovali skvěle. Jsme na začátku naší práce a snažíme se přijít na to, jaký příběh pro moderní verzi filmu připravit."
Uvidíme, jak se jim povede. Každopádně komedie Kdopak to mluví byla v roce 1989 ohromným hitem. Snímek měl rozpočet 7,5 milionů dolarů a vydělal si celých 300 milionů!
Kirstie Alley, John Travolta
Kdopak to mluví