Autoři Sherlocka vypouštějí jeho upířího sourozence!

Autoři Sherlocka vypouštějí jeho upířího sourozence!
Drákula | BBC/Netflix
Seznamte se s hrabětem Drákulou v podání Claese Banga. Tento dánský herec se ujme legendární postavy, kterou jako první světu představil Bram Stoker v roce 1897.
autori-sherlocka-vypousteji-jeho-upiriho-sourozence
Drákula | BBC/Netflix
Drákula bude minisérie. Diváci se tak dočkají tří 90minutových dílů. Děj nás zavede do roku 1897, kdy hrabě Drákula v rodné Transylvánii plánuje útok na Londýn za vlády královny Viktorie. Kromě Banga se v dalších rolích představí například Jonathan Aris, Morfydd Clark, Lyndsey Marshal, Chanel Cresswell, Matthew Beard, Paul Brennen, Sarah Niles, Phil Dunster, John Heffernan, Joanna Scanlan a další.
autori-sherlocka-vypousteji-jeho-upiriho-sourozence-1
Drákula | BBC/Netflix
"Těším se, až si Drákulu zahraji," uvedl na adresu seriálu již dříve Bang. "Je to sice padouch, ale je toho na něm víc, je inteligentní, sexy, charismatický a zábavný. Bude těžké ho hrát, po všech těch hvězdách, které ho již v minulosti ztvárnily, ale o to víc se cítím privilegovaný, že mám tu čest také."
Datum premiéry zatím neznáme. Hlavního hrdinu si ale můžete prohlédnout v obou jeho podobách - jako krvežíznivé monstrum i šarmantního šlechtice.