Bude strašit děti? Do rodiny Mickeyho Mouse se přidal Alice Cooper!

Bude strašit děti? Do rodiny Mickeyho Mouse se přidal Alice Cooper!
Mickey a závodníci | Disney
Mickey a závodníci pokračují v tradici nastolené v populární vzdělávací řadě Mickeyho klubík. Oba pořady již znají i naše děti díky vysílání nejen na Disney Channelu, ale již i na Déčku České televize (pořad vysílá každý pracovní den od 8:05).
Alice Copper se ujal role Alistara Coopa De Villeho, starého přítele Goofyho strýčka, který samozřejmě nosí cylindr, v němž má ukrytého mazlíčka - hada.
do-rodiny-mickeyho-mouse-se-pridal-alice-cooper-2
Alice Cooper | Walt Disney Studios
"Je sranda, že mi z cylindru vykukuje had, jsou to dvě věci, pro které je Alice známý," uvedl na adresu své postavy Alice Cooper. Sám je prý velkým fanouškem právě postavy Goofyho, takže nabídku přijal rád. "Není to strašidelná postavička," pokračoval zpěvák v popisu. "Vždy, když hraju nějakou roli ve filmu nebo v televizi, je to padouch. Je pěkné jednou toho zlosyna nehrát."
Epizoda se jmenuje "Goof Quest" a hrdinové příběhu Goofy, jeho strýček a Kačer Donald hledají v peruánské džungli legendární poklad.
V případě Alice Coopera navíc nejde o jedinou celebritu, která se v seriálu objevila. Svých animovaných podob se dočkali i režisér Guillermo del Toro nebo šéfkuchař Gordon Ramsay.
do-rodiny-mickeyho-mouse-se-pridal-alice-cooper-1
do-rodiny-mickeyho-mouse-se-pridal-alice-cooper