Annabelle 3: Pojďte zdarma na jednu ze tří premiér

Annabelle 3: Pojďte zdarma na jednu ze tří premiér
Annabelle 3 (detail plakátu) | Vertical Entertainment
Oficiální text distributora: Annabelle 3 je třetím pokračováním velmi úspěšné hororové série scénáristy a producenta Jamese Wana, ve kterém se opět potkáváme s neblaze proslulou panenkou poprvé představenou ve filmu V zajetí démonů (2013). Ed a Lorraine Warrenovi kdysi bezpečně uložili démony posedlou panenku za posvěcené sklo v místnosti s dalšími artefakty zla a přizvali kněze, aby úkryt zpečetil požehnáním. Kdo mohl ovšem tušit, že Annabelle probudí zlé duchy v blízkosti a svět zažije další děsivý útok temných sil. (Vetical Ent.)
Annabelle 3
Chcete se na snímek dostat zcela zdarma a mezi prvními? Díky KINOBOX PREMIÉRÁM máte možnost. Projekce snímku Annabelle 3 se uskuteční již tento čtvrtek 27. června ve všech tuzemských kinech sítě Premiere Cinemas. V Praze-Hostivaři (19:00), Teplicích (19:40, film ve 3D) a Olomouci (19:00). Projekce proběhnou ve spolupráci s Premiere Cinemas a distribuční společností Vertical Entertainment, která snímek do kin přináší.
Jak se na projekci zdarma dostat? Vyberte si kino a rezervujte místo v sále - Premiere Cinemas Praha Hostivař, Premiere Cinemas Teplice, Premiere Cinemas Olomouc.
Abyste si účast v kině zajistili, musíte ohodnotit a okomentovat tři filmy v naší databázi (minimálně 250 znaků - nesmyslné komentáře mažeme a nezapočítáváme, můžete být i vyřazeni z pozvánek na další projekce). Poté se aktivuje možnost rezervace. Registrace uzavřeme ve čtvrtek 27. června ve 12:00. Podrobnosti o našich projekcích si můžete přečíst zde.
Annabelle 3
Mckenna Grace
Poznáte herce jen podle jejich očí?