Trailer: Klasik z Vetřelců bojuje s krvežíznivým monstrem v potápějícím se vlaku

Trailer: Klasik z Vetřelců bojuje s krvežíznivým monstrem v potápějícím se vlaku
D-Railed | Uncork\'d Entertainment
Důvod, proč filmaři zamíří do vlaku spíše vzácně, je hlavně kvůli praktičnosti - natáčení v omezeném prostoru je vždycky komplikované, takže buď musí být filmaři hodně vynalézaví, nebo si postaví otevřenější kulisu a následně za pomoci nejrůznějších triků dodají iluzi, že jde o skutečnou jízdní soupravu.
Nově si prostředí známého dopravního prostředku užijeme v hororu D-Railed, jehož absurdně komplikovaná zápletka by vystačila na tři filmy:
D-Railed
Co že si to tedy pro nás režisér Dale Fabrigar připravil? Napřed tu máme první film, v němž se skupinka lidí na Halloween vydá do speciálně upraveného vlaku, aby si užili tematický večer, v němž se bude řešit fiktivní vražda. Z té se ale vyklube vražda skutečná. Následuje druhý film, ve kterém vlak vykolejí do jezera a cestující se musí složitě dostat na pevninu do bezpečí. Někomu už by tyhle motivy možná stačily, ale Fabrigar přidává do balíčku ještě třetí film. A v něm bydlí v jezeře stvůra milující lidské maso!
Celé je to tak šílené a přepálené, až se vlastně výsledku nemůžu dočkat. Bude to bezpochyby ptákovina, ale dost možná hodně zábavná (minimálně se, zdá že nebude zbytečně stagnovat na jednom místě), záporák nepůsobí úplně trapně a v obsazení jednoznačně potěší žánrový veterán Lance Henriksen (Vetřelci), který během své kariéry bojoval s nejednou potvorou.
D-Railed by měl být uveden do amerických kin 8. srpna letošního roku.
D-Railed
D-Railed
Poznáte herce jen podle jejich očí?