V Marvelu si pro fanoušky připravili nečekaný dárek - uvedou do kin speciální verzi Avengers: Endgame

V Marvelu si pro fanoušky připravili nečekaný dárek - uvedou do kin speciální verzi Avengers: Endgame
Avengers / Avatar | 20th Century Fox / Marvel Studios
Avengers: Endgame jsou v kinech dva měsíce a do téhle chvíle utržili 2,743 miliardy. Rekordní Avatar má 2,787 miliardy. Rozdíl tedy činí 45 milionů. S ohledem na zmíněné cifry to není mnoho, komiksovým hrdinům ale došel dech. Po celém světě už na ně chodí jen minimum lidí a šance, že modrásky Jamese Camerona pokoří, je v podstatě nulová. V Marvelu se proto rozhodli, že vytáhnou nečekanou kartu, kterou své šance zvýší - obnovenou premiéru.
Jaký má takový krok smysl, když se film stále ještě v kinech hraje? Tahle obnovená premiéra, která do amerických kin dorazí příští týden, totiž nabídne něco navíc. Nepůjde o tradiční prodloužený sestřih, ale po skončení závěrečných titulků se diváci podle šéfa Marvelu Kevina Feiga dočkají "zcela nové scény, menší pocty a dalších překvapení". Vzhledem k tomu, že Avengers: Endgame jako jediný film ze série potitulkovou scénu nemá, dá se očekávat dráždilo na některý z připravovaných snímků čtvrté fáze.
Může i "tohle málo" (přeci jen budou muset diváci znovu absolvovat nezměněné tři hodiny filmu) stačit na 45 milionů? Osobně bych na to nesázel, ale dostatečně zapálení fanoušci by se mohli hecnout. Uvidíme za týden.
Avatar
Avengers: Endgame