Pixar nám příští rok odhalí svou duši uvnitř širého vesmíru

Pixar nám příští rok odhalí svou duši uvnitř širého vesmíru
Soul | Disney
Pixar informaci oznámil na svých sociálních sítích s tím, že se mají diváci připravit na dobrodružství, jež je zavede z ulic New Yorku až do vesmírných světů s cílem najít odpovědi na ty nejdůležitější otázky života. Ptali jste se někdy sami sebe, kde se berou vaše vášně, sny a zájmy? Co když je to něco, co vás dělá VÁMI?
Nic bližšího o snímku Pixar neprozradil vyjma informace, že režisérem snímku je Peter Docter a producentkou Dana Murray. Navíc to vypadá, že prezident Pixaru Jim Morris dodržel slovo, které dal divákům v roce 2016, že se Pixar vrátí ke své původní tvorbě a nebude tvořit jen další pokračování již stávajících filmů. Doufejme, že je to pravda.
V USA již proběhla premiéra novinky Toy Story 4, na naše diváky ale teprve čeká. Po ní se mohou v březnu příštího roku vypravit na snímek Frčíme pojednávající o dvojici elfích bratrů hledajících ztracenou magii. Milovníci Pixaru se tak mají rozhodně na co těšit a pokud bude nové vesmírné dobrodružství Soul stejně tak kouzelné jako legendární Vall-I, bude to těšení stát za to!
VALL-I
VALL-I | Walt Disney Studios
Otázkou ale je, zda skutečně půjde o vesmír v daném smyslu slova. U Pixaru mají představivosti na rozdávání a díky snímku V hlavě jsme se dostali i do vesmíru naší mysli... Pokud ale budeme vycházet ze zveřejněného loga snímku, mohlo by to na vesmír vypadat. "O" ve slově Soul vypadá jako planety nebo Slunce...
V hlavě
V hlavě