Pokračování seriálu Siréna se bude zabývat jedním ze současných celosvětových témat

Pokračování seriálu Siréna se bude zabývat jedním ze současných celosvětových témat
Siréna - Eline Powell | Disney
V první sérii jsme se dozvěděli, že sirény skutečně existují. V té druhé jsme zjišťovali něco málo o jejich chování, schopnostech a vzájemných vztazích. Co si pro nás americké televizní studio Freeform připravilo jako pokračování úspěšného seriálu světového formátu? Dle všeho nás čeká zápletka, která je současně i celosvětově řešené téma – znečištění oceánů.
morske-panny-se-vraci-na-scenu-a-ceka-nas-srdceryvna-podivana-3
Siréna | Disney
Mořské panny stojí na pokraji vyhynutí. V hlubinách oceánu se čím dál tím hůř dají donosit děti a dle všeho za to může vysoké znečištění v oceánech, které kvůli všemožným chemikáliím oslabuje jejich přirozené tělesné funkce. Bude na Ryn a jejích přátelích, aby svou vzácnou rasu zachránili a možná i spasili oceán před jeho zkázou, kterou na něj uvrhli lidé svým egoismem. Kdo ale ví, jak tomu skutečně bude? Sleduje Sirénu někdo z vás? Co jste si z upoutávek odnesli?
morske-panny-se-vraci-na-scenu-a-ceka-nas-srdceryvna-podivana-2
Siréna - Eline Powell | Disney
V USA mělo pokračování seriálu premiéru 13. června na televizní stanici Freeform, kde můžete nyní nové díly sledovat online. U nás je zatím premiéra nejnovějšího dílu neznámá. Pokud ale vydržíte pár dní sledovat webové stránky HBO, tak se jistě nové informace brzy dozvíte. Prozatím se "pokochejte" jedním z promo videí.
Siréna