Trailer: Najde Sylvester Stallone nové dno své kariéry?

Trailer: Najde Sylvester Stallone nové dno své kariéry?
Plán útěku 3 | Lionsgate
Místo ponese název Ďáblova stanice a Slyův Ray Breslin se tentokrát nebude dostávat ven, ale naopak hrubou silou prorazí dovnitř. Syn jeho bývalého parťáka z jedničky (toho, co Raye původně podrazil a Ray ho pak poslal v přepravním kontejneru kamsi do dálek) se totiž objeví na scéně, aby se pomstil. Dosáhnout toho chce tak, že unese Rayovu milou a vhodí ji do zmíněného vězení, takže si pro ni hrdina bude muset dojít. Kdysi jsme se naučili, že Ray řeší problémy hlavně hlavou. Podle záběrů z nového necenzurovaného traileru to ale tentokrát vypadá na podstatně tvrdší styl:
Plán útěku 3
Když se před měsícem objevil první trailer, viděl jsem to s Plánem útěku 3 ještě celkem nadějně. Nebyla to žádná hitparáda, ale vypadal použitelně. Necenzurovaný spot už bohužel působí mnohem hůře. Sice je v něm patrná jistá snaha o lepší choreografii některých akčních scén, vše ostatní ale působí jak z toho nejhoršího možného céčka (finální záběr upoutávky rovnou vypadá, jako kdyby ho někdo točil na mobil). Změna paradigmatu navíc působí dost divně, ale možná tvůrcům křivdím a ještě to nějak šikovně využijí.
Třetí díl známé akční série, v níž se Sylvester Stallone dostává z extrémně zabezpečených vězení. V Plánu útěku 3 expert na útěky Ray Breslin (Stallone) se svým týmem hledá ztracenou dceru zámožného klienta. Zdánlivě jednoduchý případ se zkomplikuje ve chvíli, kdy je Breslinova milá unesena a následně držena v obrovském vězení Ďáblova stanice.
Plán útěku 3 je sice určen pro videotrh, podobně jako jeho předchůdce se ale v některých zemích dočká premiéry v kinech. Dvojka tak vyšla i u nás, u třetího dílu to zatím na kino nevypadá. Na videu a VOD vyjde 2. července.
Plán útěku 3
Plán útěku 3