Toy Story 4: První ohlasy vynášejí očekávanou pixarovku přímo do nebes!

Toy Story 4: První ohlasy vynášejí očekávanou pixarovku přímo do nebes!
Toy Story 4: Příběh hraček | Disney
O čem to je: Kovboj Woody vždycky dobře věděl, co je smyslem jeho života. A tím bylo starat se a chránit jeho dítě, ať už to byl chlapeček Andy nebo holčička Bonnie. Když však Bonnie přinese do svého pokojíku novou hračku, které říká „Vidlík“, otevře se Woodymu a jeho věrným kamarádům docela nový velký svět. (Falcon)
Toy Story 4: Příběh hraček
Snímek Toy Story 4: Příběh hraček by mohl znamet pro studia Disney / Pixar podobný milník jako Avengers: Endgame pro Disney / Marvel. Je tu však jeden podstatný rozdíl. Endgame se loučil se superhrdiny, zatímco Toy Story 4 dává sbohem jednomu z tvůrčích mozků a geniálních autorů Pixaru, Johnu Lasseterovi. Lasseter vyklidil pole koncem loňského roku, přičemž důvodem bylo obvinění, že se k zaměstnancům studia chová až příliš důvěrnou náklonnost (dotýká se jich). Toy Story 4 dotočil debutant na poli celovečerního filmu, scenárista a speaker Josh Cooley.
Do éteru díky webu RottenTomatoes dorazily první ohlasy a jak to tak vypadá, půjde znovu o triumf. Všech 80 recenzí je totiž kladných!!! (tedy plných 100 procent) a výsledná známka činí 8.52 z 10. Pojďme si vybrané texty přiblížit.
"Toy Story 4 je filmovým grand slamem, pokračováním po 9 letech, které zcela dostálo očekáváním vyvolaným třemi skvělými předchozími filmy."
(Brian Lowry, CNN.com)
-
"Pane jo, to je boží."

(Kevin Maher, Times - UK)
-
"Toy Story 4 dokládá, že Disney a Pixar se pořád dokáží vrátit ke kořenům, aby stvořily jedny z nejúžasnějších a emocionálně silných filmů, které budou bavit diváky napříč generacemi."
(Ashley Menzel, We Live Entertainment)
-
"Jestli vás tenhle film nechytne u srdce, měli by se z vás stát neživí tvorové, za které se hračky vydávají, když se v jejich blízkosti zjeví lidé."
(Richard Roeper, Chicago Sun-Times)
Toy Story 4: Příběh hraček
bd240bbf