Je to oficiální: příští rok bude rokem Keanu Reevese!

Je to oficiální: příští rok bude rokem Keanu Reevese!
Cyberpunk 2077 | CD Project Red
Všeobecně se ví, že jde o jednu z nejskromnějších hollywoodských hvězd, která se snaží co nejvíc pomáhat ostatním a neuběhne prakticky jediný týden, kdy se o něm nedozvíme něco skvělého. Není to tak dávno, co se Reeves se ocitl v letadle, které muselo provést nouzové přistání v Bakersfieldu. Následně vznikl trochu zmatek, kdy nikdo nevěděl, jak se dostane dál. Reeves si tak pronajal dodávku, do které naložil veškeré spolucestující, aby je zdarma odvezl do Los Angeles a během cesty jim navíc četl zajímavosti o místech, kudy projížděli. To... prostě nevymyslíš.
Pár dní zpátky se zase ukázalo, že Reeves sice nikdy neodmítne foto s fanynkami, ale vždy je u toho dokonalý gentleman (sledujte jeho ruce):
je-to-oficialni-pristi-rok-bude-rokem-keanu-reevese
je-to-oficialni-pristi-rok-bude-rokem-keanu-reevese-1
je-to-oficialni-pristi-rok-bude-rokem-keanu-reevese-2
Reeves si nově získal kultovní status Johnem Wickem, jehož třetí díl pokořil na celosvětových tržbách čtvrt miliardy, takže se brzy dočkáme dalšího dílu a příští rok oživí svou další sérii - Bill & Ted. Nedávno projevil zájem vrátit se do role Constantina (což asi studio nevyslyší), letos bude posilou Toy Story 4, no a pokud někoho do téhle chvíle nezajímala hra Cyberpunk 2077 (což by ale měla - vypadá jako Blade Runner a je od tvůrců herního Zaklínače), bude svůj postoj muset nejspíš přehodnotit. Jednu z rolí má totiž ve hře i Reeves!
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Připravte se na otevřený svět, kde zažijete brutální a přesto realistický svět budoucnosti s nelineárním příběhem plným zvratů. Hra se inspiruje knihami Williama Gibsona, filmy Blade Runner či japonským anime megafilmem Ghost in the Shell či hrou Deus Ex. Jelikož ale hra vychází hlavně z pen and paper hry Cyberpunk, kde jde vytvořit jakoukoliv postavu, tak i tento skvost vám zprostředkuje stejné možnosti. Zajímavostí je, že každé rozhodnutí od schopností, implantátů až po podobu samotné postavy bude ovlivňovat hlavní příběh. Marcin Momot také prozradil, že herní Cyberpunk 2077 se bude odehrávat po celém světě. RPG dostává novou podobu.
Hra Cyberpunk 2077 vyjde 16. dubna 2020 pro PC a konzole PlayStation 4 a Xbox One, přičemž nabídne lokalizaci formou českých titulků. Pokud patříte mezi sběratele, bude k dispozici i speciální edice (viz video níže), v případě jejího pořízení si ale připravte nějakých šest tisíc korun.
Cyberpunk 2077