První pohled na seriál Loki - bude se cestovat časem!

První pohled na seriál Loki - bude se cestovat časem!
Loki (Avengers) | Marvel Studios
Díky tomu se nám naskytl i první pohled na očekávaný seriál Loki studia Marvel, který bude vysílán na Disney+. Kromě Kevina Feigeho, který projekt oficiálně představil, je na snímku vidět i postava Lokiho potulující se ulicemi amerického města. Loki stojí před kinem, kde právě promítají Spielbergovy Čelisti a oblečení i auta odpovídají dané době - Loki zcela jasně zamířil na Zemi roku 1975!
prvni-pohled-na-serial-loki-bude-se-cestovat-casem
Kevin Feige představuje seriál Loki | Marvel Studios
Pokud vezmeme události z Endgame, je to vlastně logické. Osud Lokiho je jedna velká neznámá. Na plátně již několikrát zemřel, ale nikdy ne úplně. A jelikož se Avengers podařilo Thanose porazit a Thanos musel díky Nebule a její "zradě" Avengers pozměnit plány týkající se získání kamenů, je tu otázka, zda ke střetu s Lokim, Thorem a Hjemdallem vůbec došlo. Navíc díky Hulkovi a jeho nesnášenlivosti schodů se Lokimu podařilo zdrhnout i s Tesseractem... To, že se Loki díky němu toulal minulostí a různými světy, jen nahrává jeho zkušenostem, vědomostem a kontaktům, které uměl ve filmech náležitě využít. Navíc si můžeme být jisti, že rokem 1975 to všechno jenom začne. Loki bude určitě prozkoumávat i jiná období a jak se na Boha klamu sluší a patří, zanechá v nich určitě nesmazatelnou stopu!
Tom Hiddleston
Tom Hiddleston | Marvel Studios
V roli Lokiho se opět představí Tom Hiddleston. Tvůrcem seriálu je Michael Waldron. Bližší informace se snad všichni dozvíme během podzimu. 12. listopadu letošního roku totiž odstartuje vysílání Disney+ a spolu s tím se diváci jistě dozví plán vysílání. Kromě Lokiho se mohou těšit na Marvel seriály The Falcon and the Winter Soldier, The Vision and Scarlet Witch, seriál s Hawkeyemv titulní roli a animovaný seriál What If…?
Tom Hiddleston
Avengers
Jen pro znalce marvelovek! Máte na to?