Brzy v kinech: Nový film "sexuálního predátora" Woodyho Allena

Brzy v kinech: Nový film "sexuálního predátora" Woodyho Allena
Deštivý den v New Yorku | Bioscop
O čem to je: Nová romantická komedie Deštivý den v New Yorku je příběhem dvou mladých lidí, kteří přijíždějí do New Yorku na víkend a špatné počasí jim připraví sérii nečekaných dobrodružství; mladá žena z páru - ambiciózní novinářka se setká s uznávaným režisérem trpícím tvůrčí krizí, její přítel se naopak během natáčení jednoho filmu zaplete s jednou z hereček. Následovat budou další "osudová" setkání s mužskými a ženskými protějšky.
I Woodyho Allena opouštějí herci kvůli obvinění ze sexuálního obtěžování
Téma21. 1. 2018
I Woodyho Allena opouštějí herci kvůli obvinění ze sexuálního obtěžování
V hlavních rolích snímku se Deštivý den v New Yorku představí Timothée Chalamet (Beautiful Boy), Elle Fanning (Jak sbalit holky na mejdanech), Jude Law (Mladý papež), Selena Gomez (Sázka na nejistotu), Kelly Rohrbach (Pobřežní hlídka), Diego Luna (Kdyby ulice Beale mohla mluvit) nebo Liev Schreiber (Creed).
Režisér Woody Allen podepsal se společností Amazon v roce 2017 smlouvu na čtyři snímky, ale spolupráce skončila de facto dřív, než začala; Amazon snímek nikdy nevypustil do oběhu. Hollywood dal od uznávaného tvůrce ruce pryč poté, co jej ze sexuálního obtěžování nařkla během kampaně #MeToo adoptivní dcera Dylan Farrow (na žádný soud nikdy nedošlo). Allen se s Amazonem soudí o ušlý zisk (film dokončil, ale prozatím nešel do oběhu) a přesídlil do Španělska, kde pracuje na novém filmu.

Deštivý den v New Yorku: Trailer

Deštivý den v New Yorku
Snímek Deštivý den v New Yorku bude mít v českých kinech premiéru 26. září roku 2019. Distributorem je společnost Bioscop. Kromě České republiky se Deštivý den v New Yorku podívá též do Francie, Belgie, Nizozemí, Itálie, Španělska či Portugalska.
25a94a97
Deštivý den v New Yorku