Kit Harington ze Hry o trůny se léčí a jeho divoký kolega stojí při něm

Kit Harington ze Hry o trůny se léčí a jeho divoký kolega stojí při něm
Hra o trůny - Kristofer Hivju a Kit Harington | HBO
Kit Harington
Hra o trůny
Představitel Jona Sněha se vlivem dlouhodobého stresu, vyčerpání a konzumace alkoholu zhroutil a musel vyhledat odbornou pomoc. Samozřejmě se najdou i tací, kteří si z jeho rozpoložení dělají legraci, ale většině lidí není jeho osud lhostejný a záleží jim na tom, aby byl Kit co nejdříve v pořádku. Co na tom, že je to muž nebo že hrál válečníka? Na záběrech z natáčení i z rozhovorů s Kitem je jasné, že je to velmi emocionální člověk, pro kterého bylo natáčení Hry o trůny rodinnou a osobní záležitostí. Nevidím tedy důvod, proč by se nemohl člověk octnout v situaci, kdy je mu úzko, smutno a cítí velkou ztrátu, kterou bohužel řeší i alkoholem. Naopak si myslím, že je důležité, aby se o těchto věcech hovořilo, možná by pak tolik hudebních, filmových či sportovních hvězd nekončilo životy vlastní rukou. Podle svých blízkých se Kit Harrington najedou ocitl v těžké životní situaci, kdy si uvědomil, že je konec a on neví, co bude dál... Nyní herec odpočívá a snaží se s tím vyrovnat.
Navíc má ohromnou podporu nejen v manželce Rose Leslie, ale i hereckých kolezích. Například norský herec Kristofer Hivju na svém Twitteru vydal krásné dojemné rozloučení, které doplnil sérií úžasných obrázků na téma jejich přátelství.
kit-harrington-se-leci-a-jeho-divoky-kolega-stoji-pri-nem-15
Vzak Kristofera na jeho Twitteru | Kristofer Hivju
"Děkuji bratře za šest fantastických let, úžasnou spolupráci a dobrodružství, která jsme jako Jon a Tormund společně zažili," napsal Hivju ve svém poděkování Kitovi a doplnil ho i několika fotkami z natáčení, které si s Kitem a svou ženou Gry pořídili.
kit-harrington-se-leci-a-jeho-divoky-kolega-stoji-pri-nem-16
kit-harrington-se-leci-a-jeho-divoky-kolega-stoji-pri-nem-9
kit-harrington-se-leci-a-jeho-divoky-kolega-stoji-pri-nem-8
Hra o trůny: Deset nejlepších bojovníků s měčem?