Trailer: Chris Pratt a Tom Holland jsou elfí bratři v připravované pixarovce

Trailer: Chris Pratt a Tom Holland jsou elfí bratři v připravované pixarovce
Onward | Pixar
Oba herci propůjčili hlasy hlavním hrdinům nového snímku jménem Onward, jehož premiéra nás čeká příští rok na jaře. K dispozici je prvním plakát i teaser trailer.
Onward nás zavede do světa, který býval magický. Pak ale přišel pokrok a většina magie se ze světa vytratila. Jednorožci živoří jak mývalové na zbytcích z popelnic, Elfové, trollové a mořské panny tvrdnou ve městech nebo nudných předměstích a nikoho už kromě vlastního dvorku nic nezajímá. Jenže to by ve městě nesměli žít dva elfí bratři Ian a Barley, kteří se rozhodnou vyrazit na dobrodružnou výpravu s cílem zjistit, jestli z jejich světa už skutečně všechna magie vyprchala.
3db66118
Onward | Disney
Autorem scénáře a režisérem filmu je Dan Scanlon a obsazení obou herců do hlavních rolí si velmi pochvaluje: "Tom je pro roli mladšího bratra Iana perfektní. Hledali jsme někoho, kdo by měl v sobě stydlivost i dobrý pocit z toho, že je trošku zvláštní. A Tom je v tomto skvělý. A umí být i správně sladký." Toma pak chtěli filmaři doplnit někým živelnějším a tak volba padla na Chrise Pratta. "Chtěli jsme někoho opačného," uvedl Scanlon. "Někoho divokého a chaotického, mimo kontrolu, ale v dobrém smyslu slova. A to Chrisovi přesně sedí. Navíc jsou s Tomem přátelé, již dříve spolu pracovali a trávili čas. Byla zábava sledovat, jak se navzájem rozesmívají."
A podívanou plnou emocí a smíchu mají diváci očekávat i od snímku Onward. Pro Pixar je typické, že si kromě zábavy klade i důležité otázky. Zde tomu nebude jinak.

Onward: Teaser Trailer

Frčíme
3c23fda6
Onward | Disney