Trailer: Rambo je zpátky a slibuje poslední krev (a skvělý konec série)

Trailer: Rambo je zpátky a slibuje poslední krev (a skvělý konec série)
Rambo V: Last Blood | Lionsgate
Po intenzivní čtyřce, v níž Stallone rozjel dost možná největší jatka, jaká filmové války pamatují, už není moc kam stoupat. Dlouho se proto spekulovalo, že pětka půjde jiným směrem. A skutečně to tak podle prvního teaser traileru vypadá. Akce přirozeně nechybí, ale jde hlavně o Ramba:
Rambo: Poslední krev
Upoutávka na posledního Ramba zvládá to, kde až ukázkově selhal nedávno uvedený první trailer na nového Terminátora - hraje na strunu nostalgie a skvěle pracuje s atmosférou. Tohle je rozhodně něco, co bude chtít každý fanoušek vidět a můžeme jen doufat, že tvůrci postavě dopřejí opravdu důstojné rozloučení. Přeci jen je tu John Rambo s námi téměř čtyři dekády.
Rambo se vrátil do Států a snaží se v klidu dožít tím, že vypomáhá na ranči své známé v Arizoně. Když se jí ztratí vnučka na párty v Mexiku, vydá se jí Rambo hledat a dostane se do křížku s místním drogovým kartelem.
Ramba 5 natočil Adrian Grunberg (obstojná gangsterka Moje letní prázdniny), do českých kin snímek uvede společnost Bontonfilm 19. září.
trailer-rambo-je-zpatky-a-slibuje-posledni-krev-a-skvely-konec-serie-1
Rambo V: Last Blood | Lionsgate