Fanoušci kultovního seriálu Stranger Things dostanou nečekaný dárek

Fanoušci kultovního seriálu Stranger Things dostanou nečekaný dárek
Stranger Things | Netflix
Oblíbené LEGO si v posledních letech našlo zálibu ve využívání známých značek. Není se co divit - nejenže si tím společnost zajistí úplně novou sortu kupujících, ale ono má i své kouzlo, když si člověk může postavit vlastní bradavickou školu, obří vznášedlo Avengers nebo domek Simpsonových.
Mezi kousky s filmovou/seriálovou licencí se nově přidává Stranger Things od Netflixu a jakou fanouška mě hodně svědí prst na kreditní kartě (jakkoli nepůjde podle očekávání o levnou legraci). Nový set se jmenuje Upside Down a přináší originální konstrukci, který umožňuje celý model překlopit. Dům Byersůse tak snadno z běžné reality dostane do té poněkud temnější.
fanousci-kultovniho-serialu-stranger-things-dostanou-necekany-darek
fanousci-kultovniho-serialu-stranger-things-dostanou-necekany-darek-2
Dům Byersů zahrnuje Willův pokoj, obývací pokoj a jídelnu. Verze domu z alternativní dimenze Upside Down má všechny pokoje jako jeho verze z normální reality, ale vypadá zchátrale, má temné barvy a je porostlý liánami – přesně jako v seriálu. Sada obsahuje 8 postav, které jsou k nerozeznání od jejich seriálových protějšků: Jedenáctka, Mike Wheeler, Lucas Sinclair, Dustin Henderson, Will Byers, Joyce Byers, šerif Jim Hopper a Demogorgon.
Sada se skládá z více než 2200 dílků a obsahuje řadu detailů, které fanoušci bezpochyby ocení. Co je naopak možná nepotěší, to je relativně vysoká cena, která je stanovena na 5499 Kč. Lego set Upside Down vychází 1. června, takže máte ještě týden k rozmýšlení, jestli vám za tu investici stojí.