První trailer na nového Terminátora je konečně venku, ale na oslavy to zatím není

První trailer na nového Terminátora je konečně venku, ale na oslavy to zatím není
Terminátor: Temný osud | 20th Century Fox
Terminátor: Temný osud by chtěl napravit chyby posledních dílů. K režii byl proto povolán Tim Miller (Deadpool), herecky se vrací Linda Hamilton (aka ta jediná pravá Sarah Connorová), nad filmem drží ochranou ruku sám Cameron a možná to bude zase eRko (to je ale jen spekulace). Film vyšel studio na 160 až 200 milionů dolarů a přirozeně nechybí ani Arnold Schwarzenegger. Ten ale možná bude mít tentokrát minimum prostoru:
Terminátor: Temný osud
První trailer se totiž soustředí především na nové hrdiny a návrat Sarah, Arnoldova postava je pouze v jediném záběru, což by mohlo znamenat, že v Temném osudu sehraje nějakou okrajovou roli. Pokud jde o výběr scén, vyvolává trailer rozpačité pocity. Ne že by film vypadal lacině, ale člověk má z upoutávky pocit, že tohle všechno už viděl v jiných filmech (případně rovnou v předchozích dílech série). Jistě, rozštěpení smrtícího stroje je zajímavé, ale kvůli tomu se fanoušci do kina nepohrnou. A sázka na neznámé tváře také úplně dobrou službu nedělá, protože chybí nějaké nové herecké lákadlo.
Velké natěšení se tedy zatím nedostavuje, ale do premiéry nepochybně ještě nějaká ta upoutávka přijde a třeba nás o návštěvě kina přesvědčí. Terminátor: Temný osud vstoupí do českých kin 31. října 2019.
c562037b
ac8da7b4