Godzilla II Král monster: Pojďte zdarma na jednu ze tří premiér

Godzilla II Král monster: Pojďte zdarma na jednu ze tří premiér
Godzilla II Král monster | Vertical Entertainment
Godzilla II Král monster
Godzilla II Král monster
Oficiální text distributora: Po celosvětovém úspěchu filmů Godzilla (2014) a Kong: Ostrov lebek (2017) uvidíme v kinech další kapitolu z filmového monstrsvěta: Godzilla II Král monster. Ve výpravném akčním dobrodružství se Godzilla střetne s jedněmi z nejznámějších monster v historii popkultury. Nový film sleduje osudy kryptozoologické agentury Monarch, jejíž členové změří síly s armádou obrovských monster, včetně impozantní Godzilly. Ta se střetne s gigantickou radioaktivní můrou Mothrou, kaiju Rodanem a také svým největším nepřítelem, trojhlavým Kingem Ghidorahem. Když tyto předpotopní druhy, které byly doposud pokládány za pouhé mýty, opět ožijí, začnou bojovat o nadvládu a samotná existence lidské rasy tak visí na vlásku. (Vertical Ent.)
Godzilla II Král monster
Chcete se na snímek dostat zcela zdarma a mezi prvními? Díky KINOBOX PREMIÉRÁM máte možnost. Projekce snímku Godzilla II Král monster se uskuteční již tento čtvrtek 30. května ve všech tuzemských kinech sítě Premiere Cinemas. V Praze-Hostivaři (19:20), Teplicích (18:10, film ve 3D) a Olomouci (18:30). Projekce proběhnou ve spolupráci s Premiere Cinemas a distribuční společností Vertical Entertainment, která snímek do kin přináší.
Jak se na projekci zdarma dostat? Vyberte si kino a rezervujte místo v sále - Premiere Cinemas Praha Hostivař, Premiere Cinemas Teplice, Premiere Cinemas Olomouc.
Abyste si účast v kině zajistili, musíte ohodnotit a okomentovat tři filmy v naší databázi (minimálně 250 znaků - nesmyslné komentáře mažeme a nezapočítáváme, můžete být i vyřazeni z pozvánek na další projekce). Poté se aktivuje možnost rezervace. Registrace uzavřeme ve čtvrtek 30. května ve 12:00. Podrobnosti o našich projekcích si můžete přečíst zde.
První ohlasy na novou Godzillu hovoří o dechberoucí blockbusterové epice!
Filmy12. 5. 2019
První ohlasy na novou Godzillu hovoří o dechberoucí blockbusterové epice!
Godzilla II Král monster
Godzilla II Král monster | Warner Bros.