Deváté Star Wars přichází s novými fotkami a zajímavými informacemi!

Deváté Star Wars přichází s novými fotkami a zajímavými informacemi!
Star Wars: The Rise of Skywalker | GeekTyrant
Detailních rozborů první upoutávky najdete na YouTube slušnou řádku a rozhodně se tady nechci pouštět do nějakých dalších interpretací. Centrem pozornosti budou informace posledních dnů, reprezentované konkrétně plátkem Vanity Fair, jenž přináší i exkluzivní krátký pohled do zákulisí natáčení, na který se můžete podívat níže.
Že se schyluje k dalšímu velkému milníku v předaleké galaxii, to lze vyčíst nejen z reakcí a slov herců a tvůrců. Podle zdroje blízkého filmu přinese devátá epizoda Star Wars ukončení přetrvávajících bojů mezi rytíři Jedi a Sithi. Režisér J.J. Abrams také odtajnil informace kolem zesnulé Carrie Fisher a její úlohy v příběhu. "Náhle jsme našli odpověď na nemožnou otázku", popsal renomovaný tvůrce jeho zkušenosti ze sledování materiálu, který představitelka princezny Leiy před svou smrtí stihla natočit. Většina filmu byla prý napsána právě kolem těchto nahrávek a výsledek se ukázal až překvapivě funkčním.
Obecně se však očekává, že hlavní doménou a hnacím motorem vyprávění bude rozvíjení vztahu mezi Rey a Kylo Renem, kteří ostatně nejlépe zrcadlí onen střet Jedi a Sithů a jejichž spojení předchozí epizody zahrnuly tajemstvím a nespornou zvědavostí. A jak nakousl štiplavou otázku sám Adam Driver: "Bude Kylo Ren následovat jejich unikátní vztah, nebo jejich formované kamarádství končí ve chvíli, kdy se zabouchly dveře její lodě?"
Zkrátit čekání na další trailery a informace, které se zřejmě nakupí po blížícím se Comic-Conu, kde deváté Star Wars po čtyřleté pauze dostanou svou výplň, si můžete prohlédnutím nových fotografií z filmu a ze zákulisí, které představují mimo jiné staronové postavy a herce.
Star Wars: Vzestup Skywalkera
Star Wars: Vzestup Skywalkera