Nejpopulárnější animovaný seriál posledních let konečně potvrdil příchod čtvrté řady!

Nejpopulárnější animovaný seriál posledních let konečně potvrdil příchod čtvrté řady!
Rick a Morty | Wallpaper Cave
Rick a Morty je po prvních třech sériích a jednatřiceti epizodách již kultovní seriálovou značkou, která nasbírala věrné fanoušky po celém světě. Odvážná a originální kombinace Doctora Who, Návratu do budoucnosti a díla Douglase Adamse chrlí jeden úžasný nápad za druhým, nebojí se slovně a satiricky přiostřit a zatím beze zbytku využívá nekonečné možnosti svého neomezeně rozsáhlého vytvořeného světa.
Rick a Morty
Rick a Morty
Od vypuštění třetí série, která v genialitě prvních dvou nikterak nezaostávala a naopak přihodila možná nejlepší seriálovou epizodu toho roku (jestli s tím souhlasíte a která to podle vás je, se můžete rozkecat v diskuzi), uběhly již úmorně dlouhé dva roky. Normálně by to mohlo značit problémy s produkcí a nedostatek nápadů, v tomto případě však není pochyb o tom, že tvůrci projevují obdivuhodnou obezřetnost a dávají si nesmírně záležet na tom, aby čtvrtá řada vysoce nastavenou laťku když už ne překonala, tak alespoň neshodila.
Nyní se fanoušci seriálu konečně dočkali a tvůrci jim skrze krátké video se dvěma titulními protagonisty sdělují, že na další sérii se můžeme těšit již v listopadu tohoto roku. Úpěnlivé čekání na vysněnou sečuánskou omáčku se tak opět vydatně smršťuje a nezbývá než doufat, že to rodinka kolem Ricka Sancheze a Jerryho Smithe vezme zase pěkně "schwifty" a bude to stejná tsunami skvostných zápletek a propletených motivů jako dosud. Ostatně, pochybuje o tom někdo?
Rick a Morty | Adult Swim