John Wick 3: Pojďte zdarma na jednu ze tří premiér

John Wick 3: Pojďte zdarma na jednu ze tří premiér
John Wick 3 | Lionsgate
Oficiální text distributora: Ve třetí části této adrenalinové akční série má super zabiják John Wick (Keanu Reeves) v patách celou armádu lovců odměn usilujících o získání 14 miliónů dolarů vypsaných na jeho hlavu. Poté, co porušil pravidla a zabil člena tajného mezinárodního spolku nájemných vrahů High Table, se z Johna Wicka stává excommunicado - psanec, který je terčem zabijáků po celém světě. Připravte se na válku! (Vertical Ent.)
John Wick 3
Chcete se na snímek dostat zcela zdarma a mezi prvními? Díky KINOBOX PREMIÉRÁM máte možnost. Projekce snímku John Wick 3 se uskuteční již tento čtvrtek 16. května ve všech tuzemských kinech sítě Premiere Cinemas. V Praze-Hostivaři (20:00), Teplicích (18:30) a Olomouci (18:00). Projekce proběhnou ve spolupráci s Premiere Cinemas a distribuční společností Vertical Entertainment, která snímek do kin přináší.
Jak se na projekci zdarma dostat? Vyberte si kino a rezervujte místo v sále - Premiere Cinemas Praha Hostivař, Premiere Cinemas Teplice, Premiere Cinemas Olomouc.
Abyste si účast v kině zajistili, musíte ohodnotit a okomentovat tři filmy v naší databázi (minimálně 250 znaků - nesmyslné komentáře mažeme a nezapočítáváme, můžete být i vyřazeni z pozvánek na další projekce). Poté se aktivuje možnost rezervace. Registrace uzavřeme ve čtvrtek 16. května ve 12:00. Podrobnosti o našich projekcích si můžete přečíst zde.
Keanu Reeves
Keanu Reeves