Trailer: Herní Predátor slibující inspiraci prvním filmem se odhaluje

Trailer: Herní Predátor slibující inspiraci prvním filmem se odhaluje
Predator: Hunting Grounds | IllFonic
Hra, která vyjde někdy příští rok exkluzivně pro PlayStation 4, byla oznámena během akce State of Play formou kratičkého teaseru. Ten neukázal nic ze samotného hraní, takže jsme se mohli jen dohadovat, jak bude výsledek vypadat. Odpověď dostáváme dnes formou prvních gameplay záběrů:
Predator: Hunting Grouns
Jak už jste nejspíš z nového traileru pochopili, prim bude hrát multiplayer, což nepřekvapí, když si uvědomíme, že za novou predátoří hrou stojí vývojáři ze studia IllFonic (velmi slušná filmová akce Friday the 13th: The Game). Ti svůj nový projekt popisují jako asymetrickou akční hru, v níž bude několik hráčů najednou plnit řadu úkolů, zatímco další hráč se jim postaví v roli známého vesmírného lovce. Neměl by chybět bohatý výběr zbraní a dostatek způsobů, jak někoho zabít. V podstatě tedy to samé, co Friday the 13th: The Game, akorát v džungli v duchu úplně prvního filmu a s pořádným arzenálem.
Upřímně to zatím na žádnou velkou herní pecku nevypadá (gameplay spíš připomíná něco z minulých konzolí), což ale samozřejmě neznamená, že nemůže Predator: Hunting Grounds překvapit. Ale bude to chtít víc lákadel pro fanoušky. Třeba Dutche v podání Arnolda Schwarzeneggera. Kdyby se jeho postava do akce mohla zapojit, to už by rozhodně stálo za pozornost.
Predator: Hunting Grouns
Predator: Hunting Grouns