Trailer: Smolaři stárnou, děsivý klaun straší dál v druhém dějství hororu To

Trailer: Smolaři stárnou, děsivý klaun straší dál v druhém dějství hororu To
To Kapitola 2 | Warner Bros.
První část remaku hororu To před dvěma roky zaujala kritiky a vydělala dost solidní peníze (700 milionů dolarů při rozpočtu 35 mega). Pokračování, které nás seznámí s dospělými hrdiny vracejícími se na scénu a k děsivému Pennywiseovi, vstoupí do českých kin 5. září 2019 a očekávání jsou celkem vysoká. Ostatně, podívejme se na první video, které napoví, jakým směrem se děj a stylizace bude ubírat:
To Kapitola 2
Tvůrci nás na ploše téměř tří minut poměrně dlouho napínají a budují atmosféru kulminující příchodem obávaného klauna. Opět se hraje na retro vlnu (tentokrát se děj dospělých členů klubu Smolařů odehrává v současnosti, 27 let po událostech předchozího filmu). Bude se nicméně skákat v čase do minulosti a zase zpět a v rolích dospělých hrdinů se představí James McAvoy (Bill), Jessica Chastain (Beverly), Bill Hader (Richie), Jay Ryan (Ben), Andy Bean (Stanely), Isaiah Mustafa (Mike) a James Ransone (Eddie). Samozřejmě se vrátí i Bill Skarsgård jako Pennywise.
Hektolitry krve nás zřejmě neminou ani tentokrát. Tak snad explicitní scény nezhatí kouzlo a sílu Kingovy předlohy podobně jako v první filmové části.
457cfb78
To Kapitola 2 | Warner Bros.