Po Endgame neodcházejte z kina. I bez přidaných scén stojí titulky za to!

Po Endgame neodcházejte z kina. I bez přidaných scén stojí titulky za to!
Avengers: Endgame | Marvel Studios
Pro ně a možná i pro ty, kteří film již viděli, je tu jedna informace, kterou by měli znát. A nebojte, nebudu prozrazovat nic z děje filmu! Jistě už víte, že závěrečné titulky neobsahují žádné bonusové scény, přesto se ale vyplatí si počkat až do jejich konce. Úplně bez překvapení to tak docela není.
Pro návštěvníky kina si tvůrci připravili hned dvě překvapení. A obě připadají přesně na ta místa, kde by normálně na diváky čekaly titulkové scény. Marvel zatím ještě neodtajnil 4. fázi svého filmového universa a za krátko nás čeká premiéra Spidermana: Daleko od domova. A jelikož s Endgame všechno končí, je jasné, že nebylo co do titulků vložit. Jedna kapitola skončila a je za ní udělaná velká tečka, která se vztahuje právě i na zmíněné přidávané scény.
po-endgame-neodchazejte-z-kina-i-bez-pridanych-scen-stoji-za-to
Avengers: Endgame | Marvel Studios
Pojďme ale zpět k titulkům. Jak jsem slíbila, nehodlám cokoliv prozrazovat z děje filmu, takže jen dám příslušnou nápovědu. V místech, kde by se normálně objevila první scéna, se titulky přeladí do jiné podoby a vzdávají hold všem hlavním hrdinům, kteří u vzniku Avengers stáli od samého počátku. A jak naznačuje nejen jejich podoba, ale i jeden přidaný aspekt, který se u každého z nich objeví, je jasné, že je to velmi osobní loučení. Ti lidé dali do svých postav pořádný kus sebe sama.
po-endgame-neodchazejte-z-kina-i-bez-pridanych-scen-stoji-za-to-1
Avengers: Endgame | Marvel Studios
Druhá nápověda je poněkud složitější. Zaměřte se na svůj sluch. Na úplném konci titulků po objevení loga Marvelu je použit jeden stěžejní prvek a budete k němu potřebovat právě své uši. Tento zvuk je dalším holdem tomu, kdo celý tento úspěch a práci před 11 lety odstartoval!