Jedna z nejobdařenějších hereček světa málem získala roli Wonder Woman

Jedna z nejobdařenějších hereček světa málem získala roli Wonder Woman
Christina Hendricks | Johnnie Walker
Obrázek článku
Herečka, modelka, držitelka řady ocenění, a podle magazínu Esquire i titulu "nejvíc sexy žena roku" Christina Hendricks (Firefly, Drive) byla v roce 2011 žhavou adeptkou na roli vnadné superhrdinky Wonder Woman. Minimálně do jejích křivek neměla Hendricks vůbec daleko (vlastně je na tom pravděpodobně ještě lépe, než kreslená diva), takže se fanouškům tahle varianta hodně líbila.
Režisér Nicholas Winding Refn, na kterém spolupracovala právě na kultovním filmu Drive s Ryanem Goslingem, se tehdy netajil tím, že by si chtěl film o slavné amazonce natočit, a že právě Hendricks viděl jako ideální představitelku. "Působí dospěle, což je přesně to, co Wonder Woman potřebuje. Celý koncept Wonder Woman stojí na premise, že ženy jsou silnější než muži. Neumím si představit lepší volbu než Christinu. Jak na rozumové úrovni, tak jednoduše proto, že je neskutečně smyslná a sexy."
A co na to samotná herečka? "Na Wonder Woman ze 70. let jsem vyrůstala, a měla jsem dokonce i spodní prádlo s její podobiznou," řekla magazínu Vulture. "Neváhala bych ani vteřinu." Jakkoli Gal Gadot v roli bojovné amazonky milujeme, musíme dodat, že s Hendricks bychom se také smířili :)
Naposledy jsme Christinu Hendricks viděli v kinech v hororu Oni 2: Noční kořist. V současné době hraje jednu z hlavních rolí v seriálu Good Girls.
Christina Hendricks (*1975) Americká herečka Christina Hendricks je ve světě známá především svou rolí Joan Holloway v seriálovém bestselleru Mad Men (vysílá se od roku...
jedna-z-nejobdarenejsich-herecek-hollywoodu-malem-ziskala-roli-wonder-woman
jedna-z-nejobdarenejsich-herecek-hollywoodu-malem-ziskala-roli-wonder-woman
Poznáte krásné herečky, ale neoblečené?